Δευτέρα, 23 Απρίλιος 2018 14:25

Φοβερή ανατροπή τα κορίτσια του Απόλλωνα, 3-2 την Ολυμπιάδα Πατρών (φωτό)

Γράφτηκε από τον
Φοβερή ανατροπή τα κορίτσια του Απόλλωνα, 3-2 την Ολυμπιάδα Πατρών (φωτό)

Μια ανάσα από την άνοδο στην Α2 εθνική βρίσκεται ο Απόλλωνας Καλαμάτας μετά την μεγάλη νίκη που πέτυχε χθες το βράδυ στο Κλειστό της Παραλίας επί της Ολυμπιάδας Πατρών με 3-2 σετ.

Το παιχνίδι ήταν πραγματικό ντέρμπι με την Μεσσηνιακή ομάδα να βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση (1-2 σετ) αλλά να πραγματοποιεί μια μεγαλειώδη ανατροπή και να παίρνει την νίκη με 3-2. Μια νίκη που πανηγυρίστηκε ανάλογα από τις παίκτριες της Μεσσηνιακής ομάδας και τους αρκετούς φιλάθλους που βρέθηκαν στην εξέδρα.

Ο Απόλλωνας πλέον είναι πρωταθλητής στον Η’ όμιλο του πρωταθλήματος βόλεϊ της Β’ εθνικής γυναικών. Αναδείχθηκε πρωταθλητής Πελοποννήσου και θα διεκδικήσει σε νέα πλέι -οφ την άνοδο στην Α2, όπου θα συμμετέχουν οι πρωταθλήτριες ομάδες από Αθήνα, Πειραιά, Πελοπόννησο, Κρήτη και Δωδεκάνησα και θα ανέβουν οι τέσσερις από τις πέντε ομάδες!

Στο χθεσινό παιχνίδι ο Απόλλωνας μπήκε δυνατά και πήρε το πρώτο σετ με 25-16.

Στην συνέχεια όμως η ομάδα της Πάτρας αντέδρασε, ήταν καλύτερη στο δεύτερο σετ το οποίο πήρε με 20-25 ενώ επικράτησε και στο τρίτο σετ με 22-25 παίρνοντας προβάδισμα με 1-2.

Ο Απόλλωνας δεν είχε την τραυματία Νικολακοπούλου, η Ολυμπιάδα με όπλο το βάθος στον πάγκο, ξεκίνησε καλύτερα και στο τέταρτο σετ παίρνοντας προβάδισμα 4 πόντων και η υπόθεση νίκη φάνηκε πολύ δύσκολη για την Μεσσηνιακή ομάδα.

Ωστόσο οι παίκτριες του Απόλλωνα έβγαλαν ψυχή, έδειξαν ότι το θέλουν περισσότερο και έκαναν μια σπουδαία ανατροπή. Πήραν με 25-21 το τέταρτο σετ και στο τάι μπρέικ ολοκλήρωσαν την ανατροπή επικρατώντας με 15-11.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Μπελόγιαννη, Μπίτσικα, Βομβύλα, Κατσαρού, Αντωνοπούλου, Δεδούση, Κοτσώρη, Καραχάλιου, Ιωσηφίδη, Μπούνα.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ: Παπαλάμπρου, Γαλάνη, Αραβαντινού, Μαλατάρα, Καρακίτσου, Σούλη, Δουραμάνη, Χαντζή, Σαραπτσή, Αγγελοπούλου, Μαυροειδή, Χαραλαμποπούλου, Μαυρίδου, Αγγελοπούλου.