Τρίτη, 24 Απρίλιος 2018 13:59

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: “Απαντήσαμε σε όσους έλεγαν πως θα διαλυθούμε”, λέει ο Μπ. Μυτσκίδης

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: “Απαντήσαμε σε όσους έλεγαν πως θα διαλυθούμε”, λέει ο Μπ. Μυτσκίδης

 

Με φοβερή ανατροπή η γυναικεία ομάδα του Απόλλωνα Καλαμάτας νίκησε την Κυριακή το βράδυ στο Κλειστό της Παραλίας την Ολυμπιάδα Πατρών και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Πελοποννήσου!

Τα κορίτσια του Μπάμπη Μυτσκίδη έκαναν κατάθεση ψυχής στον τρίτο και τελευταίο τελικό που έκρινε τον τίτλο στον Η’ όμιλο πρωταθλήματος βόλεϊ της Β’ εθνικής γυναικών. Δεν λύγισαν όταν βρέθηκαν πίσω στα σετ με 1-2 , το πίστεψαν και πανηγύρισαν στο τάι- μπρέικ την 10η νίκη σε ισάριθμα ματς ενώπιον του κοινού τους. Μια νίκη που δίνει το δικαίωμα στον Απόλλωνα Καλαμάτας να διεκδικήσει την άνοδο στην Α2 σε νέα πλέι -οφ, όπου θα συμμετέχουν οι πρωταθλήτριες ομάδες από Αθήνα, Πειραιά, Πελοπόννησο, Κρήτη και Δωδεκάνησα και θα ανέβουν οι τέσσερις!

Ο Μπάμπης Μυτσκίδης λίγο μετά τη λήξη του τρίτου και τελευταίου τελικού αφιέρωσε τη νίκη – τίτλο στην κορυφαία αθλήτρια του Δήμητρα Νικολακόπουλου, η οποία υπέστη ρήξη χιαστών στο ματς της Πάτρας.

“Πάνω από όλα αφιερώνουμε τη νίκη στη μεγάλη άτυχη Δήμητρα Νικολακοπούλου, που δυστυχώς τραυματίστηκε στο πιο δύσκολο σημείο του πρωταθλήματος. Αποφύγαμε μια τεράστια αδικία. Χωρίς να θέλω να μειώσω την προσπάθεια της Ολυμπιάδας, πιστεύω ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα, κάτι που φαίνεται και από την πρώτη θέση που είχαμε πάρει στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Ηρθαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι με την πλάτη στον τοίχο, έχοντας και την απουσία της Νικολακοπούλου”.

Ο προπονητής του Απόλλωνα στη συνέχεια απένειμε τα εύσημα στις αθλήτριες του, οι οποίες όπως είπε, έδωσαν απαντήσεις σε όλους αυτούς που έλεγαν ότι η Μεσσηνιακή ομάδα θα είχε διαλυθεί από το Δεκέμβριο!

“Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στις αθλήτριες μας που έκαναν κατάθεση ψυχής και έδωσαν απαντήσεις σε όλους όσους μας έλεγαν τελειωμένους από την προηγούμενη εβδομάδα. Καθώς και στους ειδήμονες του αθλήματος, που έλεγαν ότι ο Απόλλωνας το Δεκέμβριο θα έχει διαλυθεί. Δυστυχώς για αυτούς είμαστε ακόμη εδώ.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την κινητήρια δύναμη της ομάδας, την Βίκη Καραμπάτσου, τον άνθρωπο, φίλο και επιστήμονα Κώστα Διαμαντόπουλο που ήταν δίπλα μας και έλυνε ότι πρόβλημα υπήρχε. Επίσης τον γυμναστή Θεόδωρο Χάντζο που είχε αναλάβει τη γύμναση της ομάδας όλη τη χρονιά”.