Παρασκευή, 22 Ιούνιος 2018 13:11

ΒΟΛΕΪ ΠΑΙΔΩΝ: Στη μάχη του φάιναλ φορ η Καλαμάτα ‘80

Γράφτηκε από τον

Στο Μοσχάτο βρίσκεται από χθες η αποστολή της Καλαμάτας ‘80 και από σήμερα ρίχνεται στη μάχη της διάκρισης στο φάιναλ φορ βόλεϊ του πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων.

Η Μεσσηνιακή ομάδα θα αντιμετωπίσει κατά σειρά Εβρο, ΓΕ. Ηρακλείου, Α.Σ Ελπίς με στόχο να γράψει ιστορία ανεβαίνοντας στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Οπως και να ‘χει πάντως το γεγονός ότι έχει προκριθεί στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της χώρας είναι ήδη μεγάλη επιτυχία.

Κουλιέρης: “Μπορούμε και πρώτοι”

“Είμαστε έτοιμοι και πάμε με αισιοδοξία σε αυτούς τους αγώνες. Μπορούμε και πρώτοι”, λέει στην “Ε” ο προπονητής της Καλαμάτας ‘80 Γιώργος Κουλιέρης, ο οποίος ζητά από τους νεαρούς βολεϊμπολίστες να μην έχουν άγχος και να ευχαριστηθούν τα παιχνίδια. Πρόκειται άλλωστε για μια γιορτή του βόλεϊ, που ξεκινά σήμερα το απόγευμα και ολοκληρώνεται την Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο Μοσχάτου,

Ο Γιώργος Κουλιέρης έχει πάρει στην αποστολή 16 αθλητές που είναι οι: Σπύρος Χανδρινός, Αρης Χανδρινός, Αλέξανδρος Μαργέλης, Νέστορας Βλάσσης, Ηλίας Μπούρας, Γιάννης Ρίζος, Ευθύμης Φράγκος, Γιώργος Ψαρρέας, Νίκος Μπιρμπίλης, Δημήτρης Βραχάτης, Παναγιώτης Μασούρας, Παναγιώτης Βλάσσης, Ανδρεάς Κλημεντίδης, Κώστας Κλημεντίδης, Ηρακλής Παπούλιας και Νάσος Πλακιάς.

Αρχηγός αποστολής είναι ο Κώστας Βλάσσης, ενώ μαζί με την ομάδα βρίσκεται ο Δήμος Μπουσούνης και πολλοί γονείς.

Να σημειωθεί ότι η Καλαμάτα ‘80 προπονήθηκε χθες στο γήπεδο που θα αντιμετωπίσει σήμερα στις 7 μ.μ. την ομάδα του Εβρου, στο πρώτο ματς του φάιναλ φορ.

Στις 9 θα παίξουν Α.Σ. Ελπίς (ομάδα της Θεσσαλονίκης) με την ΓΕ Ηρακλείου (ομάδα της Κρήτης).

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

Σήμερα

19.00: ΑΣΑ Έβρος - ΑΟ Καλαμάτα 80
21.00: ΑΣ Ελπίς - ΓΕ Ηρακλείου

Σάββατο

19.00: ΑΣ Ελπίς - ΑΣΑ Έβρος
21.00: ΓΕ Ηρακλείου - ΑΟ Καλαμάτα 80

Κυριακή

14.00: ΑΟ Καλαμάτα 80 - ΑΣ Ελπίς
16.00: ΑΣΑ Έβρος - ΓΕ Ηρακλείου