Δευτέρα, 02 Ιούλιος 2018 18:00

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Η Βιβή Τασιοπούλου ενισχύει τα τμήματα βόλεϊ

Γράφτηκε από τον
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Η Βιβή Τασιοπούλου ενισχύει τα τμήματα βόλεϊ

 

Να μεταδώσει τις γνώσεις και τις εμπειρίες που αποκόμισε όλα τα χρόνια ως αθλήτρια του βόλεϊ και πλέον ως προπονήτρια επιθυμεί η Βιβή Τασιοπούλου.

Η παλιά αθλήτρια του Μεσσηνιακού και στη συνέχεια μέλος των προπονητικών τιμ του αρχαιότερου συλλόγου στην Ελλάδα, εδώ και λίγες ημέρες ήρθε σε συμφωνία με τον Α.Ο. Ακρίτα Καλαμάτας.

Σύμφωνα με τα όσα συμφώνησαν με τη διοίκηση, η Βιβή Τασιόπουλου θα είναι προπονήτρια τόσο στα τμήματα της ακαδημίας βόλεϊ, αλλά και σε αυτά των κορασίδων και νεανίδων.

Η συνεργασία της με το Μεσσηνιακό είχε ολοκληρωθεί από τα Χριστούγεννα και από τότε είχε μείνει ανενεργή, μέχρι που ήρθε η πρόταση από τον Α.Ο. Ακρίτα να αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση των νεαρών αθλητριών του συλλόγου. Σχετικά με αυτή τη συνεργασία η κ. Τασιοπούλου δήλωσε στο “Notosport”:“Μου έγινε πρόταση από την τεχνική σύμβουλο του Ακρίτα κυρία Τσιριμπή και την αποδέχτηκα. Ημουν ανενεργή από το Δεκέμβρη και μετά και από τη στιγμή που ο Ακρίτας μου πρότεινε συνεργασία για την Ακαδημία για τα τμήματα Νεανίδων Κορασίδων, την αποδέχτηκα”, ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: “Δεν μπορούμε να κάνουμε σχέδια για το μέλλον, αγαπάω πολύ τα παιδιά και με ενδιαφέρει να τους μεταδίδω αυτά που έχω μάθει όλα τα χρόνια που βρίσκομαι στο βόλεϊ”. Και κατέληξε λέγοντας: “Χωρίς τμήματα υποδομής, στα οποία να υπάρχει και ουσία δεν υπάρχει μέλλον στο άθλημα”.