Δευτέρα, 10 Δεκέμβριος 2018 17:24

Α2 ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ: Ηττα της Καλαμάτας ‘80 στην Πάτρα, παρά το καλό ξεκίνημα

Γράφτηκε από τον

 

Την ήττα 3-2 στο τάι μπρέικ γνώρισε η Καλαμάτα ‘80 το απόγευμα του Σαββάτου στην Πάτρα από την τοπική Ολυμπιάδα.

Αν και οι “Λύκοι” ξεκίνησαν ιδανικά το παιχνίδι επικρατώντας σχετικά εύκολα, όπως φαίνεται και από το σκορ στα δύο πρώτα σετ, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Η γηπεδούχος ομάδα βρήκε την ευκαιρία να αντιδράσει, να πάρει τα επόμενα δύο σετ και να οδηγήσει το ματς στο τάι μπρέικ - και εκεί να επικρατήσει, φτάνοντας στη νίκη.

Τα πράγματα θα ήταν ίσως διαφορετικά αν η καλαματιανή ομάδα δεν έχανε λόγω τραυματισμού τον ακραίο Κατσαφλιάκα, ο οποίος στο 3ο σετ υπέστη θλάση στον οπίσθιο μοιριαίο και αποχώρησε. Ο νεαρός Σπύρος Χανδρινός λόγω σπουδών δεν μπόρεσε να δώσει το "παρών" στο ματς, ώστε να προσφέρει λύσεις, και παρά τις προσπάθειες των υπόλοιπων παικτών δεν κατέστη δυνατόν να διεκδικήσει το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Η Καλαμάτα μετά την 6η αγωνιστική βρίσκεται στην 3η θέση του ομίλου της.

Τα σετ: 15-25, 13-25, 25-21, 25-20, 15-11.

Διαιτητές ήταν οι Γκόλφης, Σπυρόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ (Δαρείος): Φιλίπου, Βαλουξής, Αγγελόπουλος, Ντόντης, Μούρτζης, Γεωργάτος, Μακρής (λ), Δασκαλόπουλος, Φερτάκης, Καλαιτζιδάκης.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80 (Γ. Κουλιέρης): Σιδηρόπουλος, Κατσαφλιάκας, Καπίρης, Μανιατέας, Μαδούρας, Αλεξάκης, Ντάκουρης (λ), Αρ. Χανδρινός, Μπουσούνης, Σαμουήλ, Μπεσής, Μπιρμπίλης.