Παρασκευή, 08 Φεβρουάριος 2019 18:35

Εκοψε πίτα ο Α.Ο. Ακρίτας (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Σε οικογενειακό κλίμα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, την Τετάρτη το βράδυ το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Α.Ο. Ακρίτα Καλαμάτας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην πιτσαρία “Il Camino” που ανήκει στην οικογένεια της επί σειρά ετών αθλήτριας της ομάδας Νίκης Βυθούλκα.

Λίγο πριν την κοπή της πίτας, ο πρόεδρος της Καλαματιανής ομάδας Θεόδωρος Πανταζόπουλος και ο παράγοντας Θανάσης Καράμπελας σε σύντομο χαιρετισμό τους καλωσόρισαν τις αθλήτριες, τον προπονητή Παναγιώτη Ντάκουρη και τους επίσημους προσκεκλημένους, στην εκδήλωση της ομάδας για την κοπή της πίτας. Κλείνοντας το χαιρετισμό τους ευχήθηκαν στις αθλήτριες να έχουν υγεία και ότι καλύτερο με την ομάδα αλλά και σε προσωπικό επίπεδο.

Αμέσως μετά ο κ. Πανταζόπουλος έκοψε την πίτα στην οποία υπήρχαν δύο φλουριά. Τυχερές ήταν η αρχηγός της ομάδας Αφροδίτη Ορφάνεα και η τεχνική σύμβουλος Μαρία Τσιριμπή.

Η αρχηγός του Α.Ο. Ακρίτα, πήρε ως δώρο ένα βιβλίο προσφορά του βιβλιοπωλείου “Αποψη”, ενώ η κ. Τσιριμπή ζήτησε το δώρο να δοθεί σε κάποια από τις αθλήτριες. Ετσι μετά από κλήρωση κέρδισε η Αγγελική Λίκα η οποία πήρε ως δώρο 20 δωρεάν μαθήματα από το γυμναστήριο “Wellness studio ibody”.

Η πρωτοχρονιάτικη πίτα ήταν προσφορά του εργαστηρίου Χριστόπουλος.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη ο παράγοντας της Καλαμάτας ‘80 και φίλος του Ακρίτα Κώστας Βλάσης μαζί με το νέο προπονητή των “Λύκων” Γιάννη Λάϊο, η προπονήτρια των τμημάτων νεανίδων, κορασίδων και της ακαδημίας του Ακρίτα Βιβή Τασιόπουλου το μέλος Παναγιώτης Μουστάκης, καθώς και τα μέλη της διοίκησης Γιώργος Καραμπάτσος και Πέτρος Αργάνης.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ