Παρασκευή, 01 Μάρτιος 2019 13:15

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Πίστη για παραμονή στα πλέι – άουτ

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Πίστη για παραμονή στα πλέι – άουτ

 

Στην 5η θέση τερμάτισε η Καλαμάτα ‘80 στην κανονική σεζόν της Α2 βόλεϊ ανδρών, κάτι που σημαίνει ότι θα συμμετάσχει στα πλέι – άουτ για την παραμονή, τα οποία ξεκινούν αύριο και ολοκληρώνονται στις 7 Απριλίου.

Οι “Λύκοι” θα αντιμετωπίσουν εντός και εκτός έδρας τον Α.Ο. Αιγιαλέων, την Ολυμπιάδα Πατρών και τον Φοίβο Μελισσίων στους αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 5-8.

Πρεμιέρα αύριο στο Κλειστό με Ολυμπιάδα Πατρών

Πρώτο κατά σειρά εμπόδιο η Ολυμπιάδα Πατρών αύριο στις 4 μ.μ. στο Κλειστό της Παραλίας.

Τη δεύτερη αγωνιστική η Καλαμάτα ‘80 θα παίξει εκτός με τον Α.Ο. Αιγιαλέων και στο φινάλε του πρώτου γύρου στην έδρα της με τον Φοίβο. Το ζητούμενο είναι να τερματίσει πάνω και από τους τρεις αντιπάλους της, ώστε να παίζει σίγουρα και τη νέα σεζόν στην Α2 βόλεϊ, αφού η 6η θέση οδηγεί σε αγώνα μπαράζ, ενώ οι δύο τελευταίες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα υποβιβάζονται απευθείας.

Η Μεσσηνιακή ομάδα ξεκινά πάντως με βαθμολογικό προβάδισμα έναντι των αντιπάλων της, μιας και θα μπει στα πλέι – άουτ με 4 βαθμούς. Ο Α.Ο. Αιγιαλέων ξεκινά με 3 βαθμούς, ο Φοίβος με 2 και η αυριανή αντίπαλός της, η Ολυμπιάδα με 1 βαθμό.

Στις τάξεις της Καλαμάτας ‘80 υπάρχει πίστη για την παραμονή, αφού οι αντίπαλοί της είναι στα μέτρα της και άπαντες ευελπιστούν ότι και με τη βοήθεια του κόσμου οι “Λύκοι” θα μπουν αύριο με το δεξί στα πλέι – άουτ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής για τις θέσεις 5-8 , καθώς και οι διαιτητές έχουν ως εξής:

Σάββατο

Καλαμάτα 80 – Ολυμπιάδα Πατρών

Γήπεδο Παραλίας, 4 μ.μ

Τσουμελέας, Καραγιαννόπουλος

ΑΟ Αιγιαλέων – Φοίβος Μελισσίων

Γήπεδο Αιγίου, 7:30 μ.μ

Λιναρδάτος, Σπυρόπουλος