Κυριακή, 28 Απρίλιος 2019 15:38

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ: Σε πανελλήνιο αναπτυξιακό καμπ Σπύρος και Αριστείδης Χανδρινός

Γράφτηκε από τον

 

Οι νεαροί Μεσσήνιοι παίκτης Σπύρος και Αριστείδης Χανδρινός συμμετείχαν στο Πασχαλικό Πανελλήνιο καμπ ανάπτυξης του μπιτς βόλεϊ που έγινε στην Αθήνα από τις 23 έως και τις 25 Απριλίου.

Επίλεκτοι αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα συγκεντρώθηκαν και προπονήθηκαν στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις στο «Καράβι Club» στον Σχινιά (σημείο που θα φιλοξενήσει και τον Προ-ολυμπιακό όμιλο του Continental Cup στις 21-23 Ιουνίου) από τους προπονητές Στάθη Χανδρινό, Φερνάντο Μπιλλήρη, Κώστα Στάικο και υπό την επίβλεψη του υπευθύνου ανάπτυξης Παναγιώτη Ζακυνθινού.

«Το καμπ ήταν υψηλού επιπέδου και είμαι ικανοποιημένος από τους αθλητές και τις αθλήτριες που συμμετείχαν, όπως και οι προπονητές που προπονούσαν και επέβλεπαν την εξέλιξη των παιδιών. Η διεξαγωγή τέτοιων καμπ μόνο καλό κάνει και ανάλογες ενέργειες θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα. Ως επικεφαλής του καμπ, οφείλω να ευχαριστήσω εκ μέρους της Ομοσπονδίας, το Καράβι Club και τον ιδιοκτήτη Μπάμπη Μανιάτη για την εξαιρετική φιλοξενία και παραχώρηση των εγκαταστάσεών του» δήλωσε ο υπεύθυνος ανάπτυξης στο beach volley Παναγιώτης Ζακυνθινός.

Στο καμπ συμμετείχαν οι εξής αθλητές και αθλήτριες:

Το γκρουπ των κοριτσιών (Κ17-Κ19): Ιωάννα Περδικάκη, Γεωργίνα Αντωνακάκη, Μαριάνα Μπέρμπερη, Λουκία Παυλοπούλου, Άννα Γιορανίδη, Ελπίδα Πιτσιγκώνη.

Το γκρουπ των αγοριών (Κ17-Κ19): Σπύρος Χανδρινός, Αριστείδης Χανδρινός, Αλέξανδρος Κουρτίδης, Ιάκωβος Καφούρος.

Επίσης, δημιουργήθηκε και ένα τρίτο γκρουπ με επίλεκτους αθλητές μέχρι την ηλικία των 22 ετών στο οποίο συμμετείχαν οι Στέλιος Τζιουμάκας, Ιάσωνας Κανέλλος, Παναγιώτης Ιωαννίδης, Ιωάννης Παππάς.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ