Δευτέρα, 05 Αύγουστος 2019 13:35

Με τον ίδιο κορμό η Καλαμάτα ‘80

Γράφτηκε από τον
Με τον ίδιο κορμό η Καλαμάτα ‘80

Με τους περισσότερους παίκτες από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό θα πορευτεί τη νέα αγωνιστική περίοδο η Καλαμάτα ‘80 στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής ανδρών.

Σε αυτούς θα προστεθούν οι δύο νεοαποκτηθέντες, ο 24χρονος πασαδόρος Κώστας Δημητούλης και ο 29χρονος κεντρικός Νίκος Γεωργάτος, καθώς επίσης στον λίμπερο Αλέξη Μπούρα. Ο έμπειρος αθλητής, ο οποίος επαναπατρίζεται, τη χρονιά που πέρασε αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό που συμμετείχε στη Volleyleaue και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα. Πιθανή θεωρείται και η επιστροφή του Φέλιξ Μπλάουελ, μετά από σχεδόν 5 χρόνια. Να σημειωθεί ότι όλο αυτό το διάστημα ο Μπλάουελ λόγω επαγγελματιών υποχρεώσεων δεν μπορούσε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα.

Από εκεί και πέρα στην Καλαμάτα ‘80 θα επιδιώξουν να πραγματοποιήσουν μια αξιόλογη μεταγραφή μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, καθώς έχουν δικαίωμα σύμφωνα με την προκήρυξη του πρωταθλήματος, ενισχύοντας σημαντικά την ομάδα για να παρουσιαστεί ακόμη πιο ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα της Α2.

Από το υπάρχον υλικό συνεχίζουν οι Γιάννης Κατσιαφλάκας, Νίκος Μπεσής, Νίκος Μανιατέας, Νίκος Μπιρμπίλης, Δήμος Μπουσούνης, Βαγγέλης Nτάκουρης, Αριστείδης Χανδρινός, Δημήτρης Σαμουήλ. Αντίθετα παρελθόν αποτελούν οι Νίκος Αλεξάκης, Θωμάς Καπίρης, Γιάννης Μάδουρας.

Ο προπονητής Παναγιώτης Ντάκουρης θα έχει βοηθό του τον παλιό παίκτη της ομάδας Στέφανο Μάνα. Στην προετοιμασία που έχει προγραμματιστεί να αρχίσει στις 26 Αυγούστου, ο Παναγιώτης Ντάκουρης θα έχει στη διάθεση του και κάποιους νεαρούς αθλητές από τα τμήματα υποδομής και όποια παιδιά δείξουν ότι μπορούν να ανταποκριθούν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της πρώτης ομάδας, θα παραμείνουν κοντά καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Από εκεί και πέρα διοίκηση και προπονητικό τιμ, έχουν αρχίσει να σχεδιάζουν το πρόγραμμα της προετοιμασίας και τη διεξαγωγή των φιλικών παιχνιδιών, αλλά και το καθιερωμένο πλέον τουρνουά στη μνήμη του παράγοντα της ομάδας Γιάννη Μπουσούνη.

Σχετικά με την κλήρωση του πρωταθλήματος που έγινε την περασμένη Τρίτη, ο προπονητής της Καλαμάτας ‘80 μας είπε: “Γενικά το πρωτάθλημα φαίνεται ότι θα είναι ανταγωνιστικό. Θα προσπαθήσουμε και εμείς να είμαστε ανταγωνιστικοί, αλλά θέλουμε να υπάρχει και το καλαματιανό στοιχείο. Από εκεί και μετά δεν ξέρουμε πως θα διαμορφωθεί η επόμενη χρονιά, όσον αφορά τη δημιουργία νέας κατηγορίας, της Pre League. Σε αυτή την περίπτωση θα επιδιώξουμε να είμαστε μια από τις ομάδες που θα βρεθεί στη Pre League. Οπως ανέφερα και παραπάνω φαίνεται πως όλες οι ομάδες θα είναι ανταγωνιστικές. Μέχρι στιγμής δείχνουν να ξεχωρίσουν ο Μίλωνας και η Ερυθραία. Εμάς μας ενδιαφέρει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό και εκεί θα δούμε τι έχουμε πετύχει”.