Δευτέρα, 07 Οκτώβριος 2019 13:32

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Τίμησαν τη μνήμη του Γιάννη Μπουσούνη (φωτό)

Γράφτηκε από τον

 

Με νικητή τον Πανερυθραϊκό, ολοκληρώθηκε το 3ο τουρνουά στη μνήμη του Γιάννη Μπουσούνη, που διοργάνωσε η Καλαμάτα ‘80 το Σαββατοκύριακο.

Αυτή ήταν η δεύτερη σερί κατάκτηση της πρώτης θέσης για την ομάδα της Νέας Ερυθραίας, καθώς μία εβδομάδα νωρίτερα, στο τουρνουά που είχε διοργανώσει, το 26ο τουρνουά Στέλιος Καλαϊτζής, είχε πάρει και πάλι την πρώτη θέση.

Οι “Λύκοι” κατέλαβαν τη δεύτερη θέση, αφού στον τελικό ηττήθηκαν από την ομάδα της Νέας Ερυθραίας με 3-1 σετ.

Την πρώτη ημέρα του τουρνουά, ο Πανερυθραϊκός μετά από ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη παιχνίδι επικράτησε στο τάι μπρέικ 3-2 του Αιγιαλέων και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό. Στο ματς που ακολούθησε η Καλαμάτα ‘80 κέρδισε τον ΣΠΑ Καρδίτσας με 3-1 σετ και πήρε με τη σειρά της το εισιτήριο για τον τελικό.

Χθες αναμετρήθηκαν για 3η και 4η θέση ο Αιγιαλέων με τον ΣΠΑ Καρδίτσας, όπου η ομάδα του Αιγίου νίκησε 3-0 και πήρε το χάλκινο μετάλλιο. Ακολούθησε ο μεγάλος τελικός, όπου ο Πανερυθραϊκός μετά από ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι κέρδισε με 3-1 την Καλαμάτα ‘80.

Μετά το τέλος του 1ου αγώνα, ο Κώστας Σαραβελάκης υπεύθυνος του Κέντρου Ημέρας Παιδιών και Εφήβων με Αυτισμό νομού Μεσσηνίας απένειμε τα μετάλλια και το κύπελλο στον Αιγιαλέων Αιγίου για την κατάκτηση της 3ης θέσης.

Στη συνέχεια και πριν την έναρξη του αγώνα Καλαμάτα ‘80 – Πανερυθραϊκός έγινε ενός λεπτού σιγή για να τιμηθεί η μνήμη του Γιάννη Μπουσούνη.

Μετά το τέλος του αγώνα ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του δήμου Καλαμάτας Παναγιώτης Βασιλόπουλος έδωσε τα μετάλλια και το κύπελλο στον Πανερυθραϊκό για την κατάκτηση της 1ης θέσης του τουρνουά, ενώ ο επικεφαλής της παράταξης “Καλαμάτα Μπροστά” Βασίλης Κοσμόπουλος έδωσε τα μετάλλια και το κύπελλο για τη 2η θέση στην Καλαμάτα ‘80. Τέλος το βραβείο του MVP πήρε ο πασαδόρος του Πανερυθραϊκού Νίκος Κρέτσης. Ο έμπειρος αθλητής παρέλαβε το βραβείο του από τον Αγγελο Κυριακίδη, μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ.

Τα ματς της 1ης ημέρας

Α.Ο. ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ ΑΙΓΙΟΥ – ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ 3-2 σετ

Τα σετ: 27-25, 18-25,21-25, 25-22, 15-13

Διαιτητές ήταν οι Παναγιώτης Χανδρινός, Ανδρέας Χριστοδουλόπουλος.

Α.Ο. ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ (Κ. Παπαδόπουλος): Λιβαθηνός, Κανάς, Βασιλάκος, Φ. Δασκαλόπουλος, Βλαχοστάθης, Χασάπης, Σαλαβασίδης, Νανόπουλος, Α. Δασκαλόπουλος (λ), Κοσμάς, Γεράνιος, Καραγιάννης, Σύρος (λ).

ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ (Μιχ. Χατζηπέρρος): Βήτας, Σεβδαλής, Τσικάτος, Καραγιώργος, Κρέτσης, Σταφυλοπάτης, Παπαδόπουλος, Πλεμμένος (λ), Φάκας, Αδαμόπουλος, Μανδηλάρης, Κωστόπουλος.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80 – ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 3-1 σετ

Τα σετ: 27-29, 25-22, 25-10, 25-16.

Το ματς διαιτήτευσαν οι Παναγιώτης Χανδρινός, Ανδρέας Χριστοδουλόπουλος.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80 (Π. Ντάκουρης): Δημητούλης, Μανιατέας, Β. Ντάκουρης, Ντόντης, Γεωργάτος, Μπεσσής, Αρ. Χανδρινός (λ), Μπουσούνης, Κατσιαφλάκας, Μπλάουελ, Μπιρμπίλης, Ξεροβάσιλας, Μασούρας, Μπούρας (λ).

ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Αντ.Θάνος): Ρεζκ, Σφακιανάκης, Παπαγεωργίου, Θάνος, Λαζινός, Μπρένο Μάρκες, Χειμωνέτος (λ), Τρέμμας, Χατζάτογλου, Γιανουσάς.

Τα παιχνίδια της 2ης ημέρας

Α.Ο. ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ – ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 3-0 σετ

Τα σετ: 25-22, 25-22, 25-14.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Παναγιώτης Χανδρινός, Γιάννης Κανελλίδης.

Α.Ο. ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ (Κ. Παπαδόπουλος): Λιβαθηνός, Κανάς, Βασιλάκος, Φ. Δασκαλόπουλος, Βλαχοστάθης, Χασάπης, Σαλαβασίδης, Νανόπουλος, Α. Δασκαλόπουλος (λ), Κοσμάς, Γεράνιος, Καραγιάννης, Σύρος (λ), Παπασταθόπουλος.

ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Αντ.Θάνος): Ρεζκ, Σφακιανάκης, Παπαγεωργίου, Θάνος, Λαζινός, Μπρένο Μάρκες, Χειμωνέτος (λ), Τρέμας, Χατζάτογλου, Γιανουσάς.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80 – ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ 1-3

Τα σετ:12-25, 25-22, 19-25, 17-25

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80 (Π. Ντάκουρης): Δημητούλης, Μανιατέας, Β. Ντάκουρης, Ντόντης, Γεωργάτος, Μπεσσής, Αρ. Χανδρινός (λ), Μπουσούνης, Κατσιαφλάκας, Μπιρμπίλης, Ξεροβάσιλας, Παπούλιας, Μπούρας (λ).

ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ (Μιχ. Χατζηπέρρος): Βήτας, Σεβδαλής, Τσικάτος, Καραγιώργος, Κρέτσης, Σταφυλοπάτης, Παπαδόπουλος, Πλεμμένος (λ), Φάκας, Αδαμόπουλος, Μανδηλάρης, Κωστόπουλος.