Πέμπτη, 19 Δεκέμβριος 2019 16:04

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: “Μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει με Απόλλωνα”, τονίζει η Γωγώ Σουρή

Γράφτηκε από τον
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: “Μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει με Απόλλωνα”, τονίζει η Γωγώ Σουρή

Αρκετά καλό πρόσωπο έδειξε ο Μεσσηνιακός στο Καλαματιανό ντέρμπι με τον Απόλλωνα και στις λεπτομέρειες γνώρισε την ήττα σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής του α’ ομίλου της Α2 γυναικών.

Αυτό υποστήριξε μεταξύ άλλων η προπονήτρια της ομάδας Γωγώ Σουρή με δηλώσεις της χθες στο “Notosport”: “Το παιχνίδι αυτό κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Θεωρώ ότι ήμασταν πιο καλές και έπρεπε να το έχουμε κερδίσει νωρίτερα και να μην φτάσει στο τάι μπρέικ. Αυτό που έχουμε καταφέρει είναι σημαντικό και το ότι κοντράραμε τον πρωτοπόρο και αγωνιστήκαμε μέχρι το τέλος για τη νίκη, δείχνει ότι η ομάδα είναι σε καλό δρόμο. Δεν είχαμε μαζί μας στο παιχνίδι τη Μαρία Κωνσταντοπούλου για λόγους υγείας, αλλά πιστεύω ότι σύντομα θα επανέλθει καθώς έχει αρχίσει και πάλι τις προπονήσεις. Ξεκινήσαμε φέτος δημιουργώντας μια καινούργια ομάδα, με πολύ χαμηλό μπάτζετ σε σχέση με πέρσι και πήραμε μια ξένη αθλήτρια, την Γκαλέτι. Ο κορμός της ομάδας αποτελείται από αθλήτριες, οι οποίες προέρχονται από το περσινό έμψυχο δυναμικό και σε αυτές έχουν προστεθεί κάποιες νεαρές, που προσπαθούν να ενσωματωθούν με τα υπόλοιπα κορίτσια. Είμαι ευχαριστημένη γιατί έχουμε μεγάλη βελτίωση, είμαστε καινούργια ομάδας και ο πρώτος μας στόχος είναι η σωτηρία. Συγχαρητήρια στην αθλήτριες για το πάθος και την αγωνιστικότητα που έδειξαν στο ματς με τον Απόλλωνα και ευελπιστώ να συνεχίσουν να παίζουν το ίδιο και στα επόμενα παιχνίδια”.

Για την πορεία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα η προπονήτρια του ιστορικού συλλόγου μας είπε: “Αν δεν είχαμε ατυχή αποτελέσματα θα ήμασταν πιο ψηλά στη βαθμολογία, το σημαντικό είναι ότι έχουμε μια σταθερή πορεία και να είμαστε καλές αγωνιστικές και αν συνεχίσουμε έτσι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα”.

Κλείνοντας ζητήσαμε από την Γωγώ Σουρή την άποψη της για το φετινό πρωτάθλημα, για το οποίο δήλωσε: “Από την εικόνα που έχουμε μέχρι σήμερα το πρωτάθλημα είναι πιο αδύναμο σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Αυτό γιατί δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια ομάδα που να κάνει τη μεγάλη διαφορά. Ο Απόλλωνας με την εικόνα που έχει δείξει είναι καλή ομάδα. Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιπες ομάδες του ομίλου, δείχνουν να είναι της ίδιας δυναμικότητας”.

Ο Μεσσηνιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του για την εντός έδρας αναμέτρηση του προσεχούς Σαββάτου, όπου σύμφωνα με το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής θα αντιμετωπίσει στις 4 το απόγευμα τον Γ.Σ. Πετρούπολης. Σε αυτό το παιχνίδι δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί η Μιράντα Κουτσουροπούλου, η οποία τραυματίστηκε στο ματς με τον Απόλ