Δευτέρα, 06 Ιούλιος 2020 19:06

Δεν κατεβαίνει στην Α2 ο Μεσσηνιακός!

Γράφτηκε από τον
Δεν κατεβαίνει στην Α2 ο Μεσσηνιακός!

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Μεσσηνιακού δεν θα συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών, μετά από ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του ιστορικού συλλόγου. 

Ο υπεύθυνος του τμήματος βόλεϊ Χρήστος Ζερίτης στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, ενημέρωσε τα μέλη της διοίκηση του Μεσσηνιακού για τους λόγους που η ομάδα δεν θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου και όλοι οι παρευρισκόμενοι παράγοντες αποφάσισαν ομόφωνα να κάνουν πράξη τις εισηγήσεις του. Ο Χρήστος Ζερίτης έκανε λόγω στην εισήγηση του για την ανακολουθία της ΕΟΠΕ, η οποία δεν προχώρησε σε χωρισμό των 16 ομάδων του νοτίου ομίλου σε δύο υποομίλους, ώστε να υπολογίσουν τα σωματεία τα έξοδα συμμετοχής, καθώς και ότι ήθελε από σήμερα  να δηλώσουν οι ομάδες συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α2. Το δεύτερο σημείο της εισήγησης είχε να κάνει με την προσβλητική αναφορά του προέδρου της ΕΟΠΕ κ. Καραμπέτσου, προς τον ιστορικό σύλλογο στη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης στις 17 Ιουνίου, καθώς και για τα επιτιμητικά σχόλια στην τηλεδιάσκεψη που έγινε στις 21 Απριλίου. Ολα τα παραπάνω αναφέρονται αναλυτικά στο παρακάτω δελτίο τύπου που εξέδωσε η διοίκηση του Μεσσηνιακού:
“Το Δ.Σ του Συλλόγου μας συνήλθε σε συνεδρίαση την 5/7/2020 προκειμένου να συζητήσει θέματα σχετικά με την συμμετοχή της ομάδος Γυναικών στο πρωτάθλημα της Α2 Βόλεϊ. Με βάση την εισήγηση του υπεύθυνου του τμήματος Χρήστου Ζερίτη, με αιτιολογίες:
α) την ανακολουθία της Ομοσπονδίας ΕΟΠΕ, η οποία χωρίς να έχει ανακοινώσει των χωρισμό των 16 ομάδων του νοτίου ομίλου σε 2 υποομίλους ή όχι, για να υπολογιστούν τα έξοδα συμμετοχής, ζητάει μέχρι την 6η Ιουλίου 2020 να έχει δηλωθεί η συμμετοχή ή όχι των ομάδων στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών και β) την προσβλητική αναφορά του προέδρου της ΕΟΠΕ κ. Καραμπέτσου προς τον Σύλλογό μας στην τηλεδιάσκεψη της 17/6/2020 καθώς και τα επιτιμητικά σχόλια του στην τηλεδιάσκεψη της 21/4/2020 και
Αποφάσισε ομόφωνα να: α) μην δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών περιόδου 2020-2021, β) να συνεχίσει να προσφέρει ευκαιρίες και αγωνιστικές εμπειρίες στις αθλήτριες του, συμμετέχοντας στα, αντίστοιχα των κατηγοριών τους, πρωταθλήματα της ΕΣΠΕ Πελοποννήσου, γ) να συνεχίσει την υψηλού επιπέδου εκπαίδευση των αθλητριών του, σε συνεργασία με προπονητές εγνωσμένης αξίας και ήθους”.-