Παρασκευή, 17 Ιούλιος 2020 13:34

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Κράτησε και τον έμπειρο λίμπερο Αλέξη Μπούρα

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Κράτησε και τον έμπειρο λίμπερο Αλέξη Μπούρα

 

Με τη φανέλα της Καλαμάτας ‘80 θα αγωνίζεται και την προσεχή αγωνιστική χρονιά ο Αλέξης Μπούρας.

Αυτές τις ημέρες η διοίκηση έχει ρίξει το βάρος της στις ανανεώσεις, αφού θέλει να στηριχθεί και τη νέα περίοδο στο υπάρχον έμψυχο δυναμικό και από εκεί και πέρα να κάνει όποιες προσθήκες χρειάζεται όπως συνέβη με τον 30χρονο ακραίο Κώστα Δαλακούρα. Ηδη, εκτός από τον Μπούρα, έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους με τους “Λύκους” οι Βαγγέλης Ντάκουρης, Νίκος Γεωργάτος, Νίκος Ντόντης. Ο Αλέξης Μπούρας έχει πλούσιο βιογραφικό στο χώρο του βόλεϊ, και αναμένεται

με την εμπειρία του να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της καινούριας κατηγορίας, στην οποία θα συμμετάσχει, την Pre League, τη νέα χρονιά.

Για την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Καλαμάτα ‘80, η διοίκηση στην σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

“Η διοίκηση του συλλόγου μας ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας μας για έναν ακόμη χρόνο με τον έμπειρο λίμπερο Αλέξη Μπούρα! Ο Αλέξης ο οποίος κατάγεται από τα Αρφαρά Μεσσηνίας, αγωνίστηκε στην αρχή της καριέρας του στη ΓΕ Μεσσηνίας, στα 39 του χρόνια έχει να επιδείξει ένα πολύ πλούσιο βιογραφικό με αποκορύφωμα τη συμμετοχή του στην ομάδα του Παναθηναϊκού Α.Ο. τη σεζόν 2015-16. Χαρακτηρίζεται για το ιδιαίτερο πάθος με το οποίο αγωνίζεται και την έμφυτη ικανότητά του στην άμυνα. Καλή σεζόν Αλέξη Μπούρα με υγεία και γεμάτη επιτυχίες!!”.