Σάββατο, 18 Ιούλιος 2020 13:04

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Ξανά “λύκος” ο Κακαλέτρης

Γράφτηκε από τον

 

Κάθε μέρα που περνά συμπληρώνονται και τα κομμάτια του... μεταγραφικού παζλ της Καλαμάτας ‘80, που θα λάβει μέρος στη νεοσύστατη Pre League βόλεϊ. Η Μεσσηνιακή ομάδα ανακοίνωσε χθες μία ακόμα σημαντική προσθήκη στο ρόστερ της.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Κακαλέτρη, ο οποίος επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια, αφού έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με επιτυχία στους “λύκους”. Ο ύψους 2.05 βολεϊμπολίστας απείχε το τελευταίο διάστημα από τα γήπεδα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αλλά τη νέα σεζόν θα επιστρέψει για λογαριασμό της Καλαμάτας ‘80.

“Η διοίκηση του συλλόγου μας ανακοινώνει την επιστροφή στην ενεργό δράση του αθλητή Παναγιώτη Κακαλέτρη! Ο πανύψηλος κεντρικός (ύψος 2.05) που απείχε από τις αγωνιστικές δραστηριότητες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ξεκίνησε την ενασχόληση του με το βόλεϊ στις ακαδημίες του Μεσσηνιακού ΓΣ, και διακρίνεται για τη μεγάλη έφεση του στο μπλοκ. Είναι γεννημένος στην Καλαμάτα το 1991. Ευχόμαστε στον Παναγιώτη Κακαλέτρη μία σεζόν γεμάτη υγεία και επιτυχίες!!”, αναφέρει η ανακοίνωση του φιλόδοξου συλλόγου για τη συμφωνία με τον 29χρονο αθλητή.