Δευτέρα, 20 Ιούλιος 2020 12:36

ΒΟΛΕΪ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Ανανέωσε και ο Γιάννης Κατσιαφλάκας

Γράφτηκε από τον

 

Ενας ακόμη παίκτης που ήταν στο περσινό ρόστερ της Καλαμάτας ‘80 θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στην νεοσύσταση Pre League.

Ο λόγος για τον διαγώνιο Γιάννη Κατσιαφλάκα που συμφώνησε με τη διοίκηση των “λύκων” και θα συνεχίσει να φορά τα πράσινα.

Η ανακοίνωση της Καλαμάτας ‘80 αναφέρει: “Η διοίκηση του συλλόγου μας ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας μας με τον αθλητή Γιάννη Κατσιαφλάκα για τρίτη συνεχόμενη σεζόν!! Ο "Κάτσια" πού κατάγεται από τη Δεσκάτη Γρεβενών και ξεκίνησε την ενασχόληση του με το άθλημα του βόλεϊ στον τοπικό σύλλογο, μεταπήδησε μαθητής ακόμα στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, και έχει αγωνιστεί ακόμα στις ομάδες του Άρη Θεσσαλονίκης και του Μακεδονικού. Αγωνίζεται στη θέση του διαγώνιου και του ακραίου έχει ύψος 1.95 και είναι 29 ετών. Ευχόμαστε στον Γιάννη καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και γεμάτη επιτυχίες!!!”.

Να θυμίσουμε πως εκτός από τον Κατσιαφλάκα έχουν ανανεώσει ακόμη οι Παναγιώτης Κακαλέτρης, Αλέξης Μπούρας, Βαγγέλης Ντάκουρης, Νίκος Γεωργάτος, Νίκος Μπεσής και Νίκος Ντόντης.

Επίσης η καλαματιανή ομάδα έχει αποκτήσει τον ακραίο Κώστα Δαλακούρα από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και φουλάρει και γι’ άλλες μεταγραφές.