Παρασκευή, 04 Σεπτέμβριος 2020 16:21

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Τεστ κορονοϊού πριν την έναρξη της προετοιμασίας

Γράφτηκε από τον

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την έναρξη προπονήσεων στην Καλαμάτα ‘80.

Η Μεσσηνιακή ομάδα θα μπει αυτή τη Δευτέρα στο γήπεδο, ξεκινώντας προετοιμασία για τη νεοσύστατη Pre League. Το ραντεβού έχει δοθεί για τις 8.30 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο. Πριν την προπόνηση θα γίνει αγιασμός.
Η Καλαμάτα ‘80 θα λάβει μέρος για 8η σερί σεζόν στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία και ευελπιστεί ότι φέτος θα πρωταγωνιστήσει σ’ ένα δύσκολο πρωτάθλημα φέρνοντας μεγάλες επιτυχίες και προσφέροντας θέαμα.
Η Καλαμάτα ‘80 έχει να αντιμετωπίσει βέβαια, όπως και όλες οι ομάδες, την πανδημία. Ετσι το πρωί της Δευτέρας οι αθλητές θα υποβληθούν σε τεστ κορονοϊού στα ιατρεία του ΙΚΑ Καλαμάτας, όπως προβλέπεται από το υγειονομικό πρωτόκολλο. Ως εκ τουτου παρουσίαση της ομάδας θα γίνει δύο μέρες αργότερα, όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση της διοίκησης: “Μέχρι την έκδοση των αποτελεσμάτων, σεβόμενοι τη δημόσια υγεία και για την καλύτερη επικοινωνία σας με τους αθλητές και τους προπονητές μας θα θέλαμε να σας καλέσουμε για συνεντεύξεις και παρουσίαση του ρόστερ μας στην πρώτη συνέντευξη τύπου που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη ώρα 19.00 στο Καφέ "Λωτός" στην κεντρική πλατεία της πόλης μας. Ευελπιστούμε η προσπάθεια μας να αγκαλιαστεί και από όλους εσάς, τα μέλη των ΜΜΕ και να στηρίξετε την ομάδα μας, μέσω της προβολής της στα μέσα σας”., καταλήγει η ανακοίνωση.