Τρίτη, 27 Οκτώβριος 2020 12:23

Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Ο ΝΟΚ νίκησε με ανατροπή το Μεσσηνιακό στην πρεμιέρα (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Ο Ναυτικός Ομιλος Καλαμάτας ήταν ο νικητής στο τοπικό ντέρμπι με το Μεσσηνιακό για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β’ εθνικής βόλεϊ γυναικών.

Οι “πράσινες” προηγήθηκαν με 2-0 σετ, αλλά ο ΝΟΚ έκανε την ανατροπή στο Κλειστό της Παραλίας, παρότι αγωνίστηκε με τρεις απουσίες. Για να αναδειχθεί νικητής στην καλαματιανή μονομαχία χρειάστηκαν 2,5 ώρες! Ο Μεσσηνιακός επικράτησε στο πρώτο σετ με 25-22 και στο δεύτερο με 25-11, αλλά ο ΝΟΚ απάντησε και πήρε το τρίτο σετ με 22-25.

Στο τέταρτο σετ μετά από μάχη ο ΝΟΚ κέρδισε με 26-24 και ισοφάρισε σε 2-2 για να πάρει και το πέμπτο σετ και μαζί τη νίκη με 21-25. Στα αξιοσημείωτα ότι και οι δύο ομάδες βασίζονται σε ντόπιες αθλήτριες. Η αναμέτρηση έγινε με όλους τους υγειονομικούς κανόνες και τηρήθηκαν στο ακέραιο οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Διαιτησία – γραμματεία: Παναγιώτης Χανδρινός Διονυσία Τριγκιλίδα, Βενετία Λιακουνάκου.

Τα σετ: 25-22, 25-11, 22-25, 24-26, 21-25
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ (Γεωργία Σουρή): Ζερίτη, Ιωσηφίδη, Κάργα, Κουτσουροπούλου, Μαραγκούλια, Μασουρίδη, Μουργή, Μπένου, Μπουγά, Μπούνα, Παπασπυροπούλου, Τσάλτα, Χειλαδάκη.
ΝΟΚ (Γιάννης Σκαρτσίλης): Αραπάκη, Γαλανοπούλου, Δημητρακοπούλου, Καρακύκλα, Καράμπελα, Καρρά, Μαστορέα, Μπακούρου, Παναγιωτοπούλου Β, Παναγιωτοπούλου Η., Σακελλαρίου, Σώκου, Χειλά.