Πέμπτη, 07 Οκτώβριος 2021 14:58

Στο τουρνουά "Στέλιος Καλαϊτζής" η Καλαμάτα ‘80

Γράφτηκε από τον

 

 

Στο 28ο τουρνουά "Στέλιος Καλαϊτζής" που διοργανώνει ο Πανερυθραϊκός θα λάβει μέρος το Σαββατοκύριακο η Καλαμάτα ‘80, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την Preleague Volley Ανδρών.

Η μεσσηνιακή ομάδα θα αντιμετωπίσει μάλιστα ομάδες που θα βρει στο δρόμο της και στο πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα στο εν λόγω τουρνουά μετέχουν ο διοργανωτής Πανερυθραϊκός, η ΑΕΚ, ο Α.Ο. Αιγιαλέων και η Καλαμάτα ‘80. Οι “λύκοι” θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο στις 6 το απόγευμα την ΑΕΚ, ενώ στις 8 μ.μ. θα παίξουν ο Πανερυθραϊκός με τον Α.Ο. Αιγιαλέων. Την Κυριακή οι ηττημένοι θα παίξουν στον μικρό τελικό που θα ξεκινήσει στις 6 μ.μ. και οι νικητές στον μεγάλο τελικό στις 8 το βράδυ.

Θυμίζουμε, ότι η Καλαμάτα ‘80 διοργάνωσε την περασμένη εβδομάδα με επιτυχία το 5ο τουρνουά “Γιάννης Μπουσούνης”, το οποίο κατέκτησε ο Παναθηναϊκός, με την μεσσηνιακή ομάδα να παίρνει τη δεύτερη θέση νικώντας δύο ομάδες της κορυφαίας κατηγορίας, τον ΟΦΗ και την Κηφισιά. Κάτι που δείχνει τις μεγάλες δυνατότητες που έχει και γιατί θεωρείται φαβορί για την άνοδο.