Δευτέρα, 25 Οκτώβριος 2021 12:32

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 3-0: Σήκωσε την κούπα και μπήκε με το δεξί στην Pre League (φωτογραφίες)

Γράφτηκε από τον

 Με το δεξί ξεκίνησε τους επίσημους αγώνες του για τη φετινή αγωνιστική περίοδο 2021-2022 ο Απόλλωνας στο πρωτάθλημα της Pre League Γυναικών, καθώς νίκησε με 3-0 σετ την Αρτεμις Κορυδαλλού προχθές αργά το απόγευμα στο Κλειστό του δημοτικού σταδίου Καλαμάτας.


Ο Απόλλωνας έφτασε εύκολα στην πρώτη νίκη της χρονιάς απέναντι στη νεανική ομάδα του Κορυδαλλού. Με εξαίρεση το πρώτο σετ, που υπήρχε άγχος της πρεμιέρας και επικράτησε με 25-17, στα άλλα δύο σετ δεν συνάντησε αντίσταση και τα κέρδισε εύκολα και πήρε τη νίκη.
Μετά το το τέλος του αγώνα, ο προπονητής Μπάμπης Μυτσκίδης μεταξύ άλλων σημείωσε: “Πρώτα απ όλα να ευχηθώ καλή χρονιά και να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα. Είμαστε χαρούμενοι που ξεκίνησαν τα παιχνίδια. Αρχή σήμερα (σ.σ. προχθές) με το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος, αλλά δεν ξεκινήσαμε καλά. Είχαμε άγχος λόγω της πρεμιέρας, αλλά στη συνέχεια πήγαμε καλά και φτάσαμε στη νίκη. Κάναμε μια καλή αρχή, ξεκινήσαμε από εκεί που είχαμε σταματήσει”.
Στη συνέχεια η αρχηγός της ομάδας Κωνσταντίνα Καραμούτζου, στις σύντομες δηλώσεις της ανέφερε: “Καταρχάς να πω ότι επιτέλους ξεκινήσαμε τα παιχνίδια. Είμαστε χαρούμενες που επιστρέψαμε στους επίσημους αγώνες. Οσον αφορά το παιχνίδι είχαμε άγχος στην αρχή αλλά μετά βγάλαμε τα στοιχεία που έχουμε σαν ομάδα και καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη. Παιχνίδι με παιχνίδι θα ανεβάζουμε απόδοση και θα πηγαίνουμε καλύτερα”.
Τα σετ: 25-17, 25-6, 25-9,
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Παναγιώτης Χανδρινός, Γιάννης Αγγελίδης
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (Μπ. Μυτσκίδης): Θεοδωρακέα, Αποστολοπούλου, Τόσι, Καραμούντζου, Καρακύκλα, Βενέτη, Γκιαούρη (λ), Κόλλια, Γρίβα, Ε. Σακελλαρίου, Ν. Γιόλλα, Μπεσή, Καράμπελα, Τσάτουμα.
ΑΡΤΕΜΙΣ (Π. Ζουπάνος): Ζαγαλίκη, Μπαξιβανάκη, Μανίκα, Μερακλή, Γούνου, Μπουρέκα, Ραυτοπούλου (λ), Αναργύρου, Νικολιτσέα, Τζινιέρη, Κ. Λουκά, Τζαφέρη (λ).
* Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης ότι βρέθηκαν αντιμέτωπες μητέρα και κόρη. Από τη μία πλευρά η βοηθός προπονητή του Απόλλωνα Βιβή Τασιοπούλου βρέθηκε απέναντι στη κόρη της Σταματία Μπαξιβανάκη, που φέτος αγωνίζεται στην ομάδα του Κορυδαλλού. Επίσης στην Αρτεμις αγωνίζεται και άλλη μια αθλήτρια από την Καλαμάτα η Γεωργία Νικολιτσέα

Η απονομή του κυπέλλου για τον τίτλο της σεζόν 2019-20

Πριν την έναρξη του αγώνα έγινε η απονομή του κυπέλλου του πρωταθλητή 2019-2020 στην ομάδα του Απόλλωνα που κατέκτησε αήττητη τον τίτλο, έχοντας το απόλυτο νίκες σε όλα τα παιχνίδια. Την απονομή των μεταλλίων στις αθλήτριες έκανε ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος (συνοδευόταν από τον πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού Παναγιώτη Βασιλόπουλο) και στη συνέχεια ο β’ αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ Παναγιώτης Αντωνόπουλος απένειμε το κύπελλο στην αρχηγό Κωνσταντίνα Καραμούντζου.
Το παρών στον πρώτο αγώνα της σεζόν για τον Απόλλωνα Καλαμάτας, έδωσε και ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΠ Θεόδωρος Κανελλόπουλος.