Πέμπτη, 28 Οκτώβριος 2021 13:01

Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΒΌΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Πρεμιέρα με νίκη για τον Α,Ο. Ακρίτα

Γράφτηκε από τον

 

Με το δεξί μπήκαν στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής βόλεϊ γυναικών, οι γυναίκες του Α.Ο. Ακρίτα, καθώς επικράτησαν με 3-0 σετ του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας στο καλαματιανό ντέρμπι του ομίλου.


Ο Α.Ο. Ακρίτας είχε τον ρόλο οδηγού και στα τρία σετ και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης, κόντρα σε μια ομάδα που έπαιζε με απουσίες και έτσι η νίκη ήρθε σχετικά εύκολα. Επόμενος αντίπαλος στο Αργος με την φιλόδοξη ομάδα της Ιριδας, όπου ο Ακρίτας θα μετρήσει δυνάμεις.
Τα σετ 25-18 (27’), 25-18 (27’), 25-15 (25’)
ΑΟ ΑΚΡΙΤΑΣ: (Χαραλαμπίδης) Φωτεινακη Κατερίνα, Μαθιουδάκη Νίκη, Μπαγιώκου Μυρτώ, Καραβανά Ελεάνα, Ιωαννίδη Χριστίνα, Μαυρέα Γεωργία, Μπαστακού Σταυρούλα (λ), Μπότη Θεοδώρα, Μπότη Καλλιρόη, Γεωργιοπούλου Τίνα, Καρδουλάκη Αγγελική, Χαλβατσιώτη Παναγιώτα, Σταυροπούλου Πηνελόπη, Λίκα Αγγελικη(λ)

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής του
Η’ ομίλου ( β υποομιλος )
ΑΟ Ακρίτας - ΝΟΚ 3-0
Μεσσηνιακός - ΙΡΙΣ 0-3
Α.Σ.ΠΕ.Τρίπολης- Σπαρτιατικός 1-3
Ρεπό: ΑΟ Αλκυών


Ηττα για τις νεάνιδες και βράβευση

Σε αντίθεση με τις γυναίκες οι νεανίδες του Α.Ο. Ακρίτα, δεν απέφυγαν τα λάθη και γνώρισαν την ήττα με 0-3 σετ από τον Απόλλωνα στην πρεμιέρα του αντίστοιχου πρωταθλήματος. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η βράβευση της ομάδας του Α.Ο. Ακρίτα από τον πρόεδρο της Ενωσης Θεόδωρο Κανελλοπουλο για την κατάκτηση της 3ης θέσης και του χάλκινου μεταλλίου στο πρωτάθλημα νεανίδων της Ε.Σ.ΠΕ.Π (Πελοποννήσος) της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020. Οι αθλήτριες που αποτελούσαν την συγκεκριμένη ομάδα με προπονητή τον Χρήστο Δημητρακόπουλο είναι οι: Ιωάννα Μπουζέα, Ολγα Βαμβακούση, Χριστίνα Ιωαννίδη, Θεοδώρα Μπότη, Σταυρούλα Μπαστακού, Τίνα Γεωργιοπούλου, Νίκη Κουκούτση, Μελίνα Μπάκα, Χριστίνα Σακκά, Εφη Λαγού, Χριστιάννα Μπίτσικα, Γεωργία Μπίτσικα, Κατερίνα Βρυώνη, Δήμητρα Μενούνου, Χαρά Θεοδωρακοπούλου, Σταυρούλα Καπλάνη και Στέλλα Κουδούνη.