Παρασκευή, 29 Οκτώβριος 2021 12:02

Απόλλων Καλαμάτας και Affidea κατά του καρκίνου του μαστού

Γράφτηκε από τον

Ο όμιλος διαγνωστικών κέντρων Affidea, σταθερά δίπλα στους αθλητές, προσφέρει τη στήριξή του και στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Απόλλωνα Καλαμάτας, που μετέχει στην Pre League γυναικών.

Μέσω της συνεργασίας αυτής παρέχει στις αθλήτριες τα απαραίτητα εφόδια για να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους για διάκριση.
Επιπλέον, με αφορμή την πρόσφατη Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού, η Affidea Καλαμάτας ένωσε τη φωνή με τις γυναίκες του τμήματος στον αγώνα για την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού και προσέφερε συμβολικά εξετάσεις προληπτικού ελέγχου στις μητέρες των αθλητριών.
Στο πλαίσιο αυτό, αντιπροσωπεία της ομάδας επισκέφτηκε τη Δευτέρα τις εγκαταστάσεις του διαγνωστικού κέντρου Affidea στην οδό Αρτέμιδος 117, για προληπτικό έλεγχο με ψηφιακή μαστογραφία.
Με τη δήλωση «Μπλοκ στον καρκίνο! Πόντο στην πρόληψη! Πόντο στη ζωή!» ο Απόλλων Καλαμάτας και η Affidea, ως σύμμαχος για την υγεία όλων, έστειλαν το δικό τους μήνυμα για την πρόληψη.

Το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής

Από τη ΧΑΝΘ θα φιλοξενηθεί την Κυριακή στις 5 το απόγευμα ο Απόλλων Καλαμάτας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Pre League βόλεϊ γυναικών. Η μεσσηνιακή ομάδα ξεκίνησε με νίκη (3-0 σετ την Αρτέμιδα Κορυδαλλού) το πρωτάθλημα και θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη με καλή ψυχολογία.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής και οι διαιτητές στον 2ο όμιλο έχουν ως εξής:

Σάββατο

Φ.Ο. Βριλησσίων - Α.Π.Σ. Ναυάρχου Βότση, 5.45 μ.μ.
Γεωργάκη, Μαύρος
Γ.Σ. Ηλιούπολης - Α.Γ.Σ. Άρτεμις, 6 μ.μ.
Μαλλιάρα, Μεταξά

Κυριακή

Χ.Α.Ν.Θ. - Απόλλων Καλαμάτας, 5 μ.μ.
Τοσουνίδης, Μουζούλας