Παρασκευή, 12 Νοέμβριος 2021 16:31

Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΒΌΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Εντός έδρας ήττα για τον Α.Ο. Ακρίτα

Γράφτηκε από τον

Ο Α.Ο. Ακρίτας έκανε κακή εμφάνιση απέναντι στον Σπαρτιατικό, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την εντός έδρας ήττα με 1-3 σετ για την 3η αγωνιστική του Η’ ομίλου στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής βόλεϊ γυναικών.


Το πάθος και η ενέργεια που έβγαλαν οι αθλήτριες των φιλοξενούμενων, έκαναν τη διαφορά στο ματς, καθώς ο Σπαρτιατικός έδειξε ότι ήθελε περισσότερο το παιχνίδι.
Ο Α.Ο. Ακρίτας δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην εμφάνισης της περασμένης αγωνιστικής , έχοντας αρκετά κενά διαστήματα.
Πλέον η νίκη στο Ναύπλιο την ερχόμενη Κυριακή αποτελεί μονόδρομο, αν δεν θέλει να μπει από νωρίς σε περιπέτειες.
Θυμίζουμε ότι οι τρεις πρώτες του β’ υποομίλου διασταυρώνονται με τις τρεις αντίστοιχες του α’ με στόχο την άνοδο ενώ οι τέσσερις τελευταίες θα παλέψουν μαζί με τις υπόλοιπες (σύνολο 8)για την αποφυγή των δυο ή και περισσότερων τελευταίων θέσεων που θα οδηγήσουν στη τοπική κατηγορία.
ΑΟ ΑΚΡΙΤΑΣ (Χαραλαμπίδης): Φωτεινακη Κατερίνα, Μαθιουδάκη Νίκη, Μπαγιώκου Μυρτώ, Καραβανά Ελεάνα, Ιωαννίδη Χριστίνα, Καρδουλάκη Αγγελική, Μπαστακού Σταυρούλα (λ), Μπότη Καλλιρόη, Λικα Αγγελική (λ), Βολανάκη Παναγιώτα, Σταυροπούλου Πηνελόπη, Πανταζοπούλου Νάνσυ, Σακκά Χριστίνα, Τσιριγώτη Εργίνα

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – Η’ ΟΜΙΛΟΣ (Β’ υποόμιλος)
(3η αγωνιστική)
ΑΟ Ακρίτας - Σπαρτιατικός 1-3
Μεσσηνιακός - ΑΟ Αλκυών 3-0
Ιρις - ΝΟΚ 3-0
Ρεπό: Α.Σ.ΠΕ.Τρίπολης

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ιρις 8 (9-2)
-. Σπαρτιατικός 8 (9-4)
3. ΑΟ Ακρίτας 4 (6-6)
-. Μεσσηνιακός 4 (5-6)
5. Α.Σ.ΠΕ. Τρίπολης 3 (4-3)
6. ΝΟΚ 0 (0-6)
-. ΑΟ Αλκυών 0 (0-6)
Ρεπό:ΑΟ Αλκυών, ΝΟΚ, Α.Σ.ΠΕ. Τρίπολης

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Α.Ο. Αλκυών Α.Ο. Ακρίτας
ΝΟΚ - Σπαρτιατικός
Α.Σ.ΠΕ. Τρίπολης- Μεσσηνιακός
Ρεπό: Ιρις