Δευτέρα, 22 Νοέμβριος 2021 13:54

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 3-0: Επιστροφή στις επιτυχίες με εύκολο τρίποντο (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Επιστροφή στις νίκες με εμφατικό τρόπο για τον Απόλλωνα Καλαμάτας που επικράτησε το Σάββατο στο Κλειστό του Δημοτικού Σταδίου της Ηλιούπολης με 3–0 σετ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής στον β’ όμιλο της Pre League βόλεϊ γυναικών.

Ετσι η καλαματιανή ομάδα έδειξε πως ξεπέρασε την πρώτη ήττα στη σεζόν που είχε έρθει την περασμένη εβδομάδα από το Ναύαρχο Βότση και υπολείπεται ένα βαθμό από την κορυφή της βαθμολογίας.
Οσον αφορά το παιχνίδι οι “ασπρόμαυρες” μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και πήραν εύκολα και τα τρία σετ, αφήνοντας την Αθηναϊκή ομάδα χαμηλά στους πόντους. Είναι χαρακτηριστικό πως το τρίτο σετ έληξε με το σκορ στο 25-7!

Δήλωση Μπάμπη Μυτσκίδη

Ο προπονητής του Απόλλωνα Μπάμπης Μυτσκίδης δήλωσε στην “Ελευθερία” μετά το τέλος του σαββατιάτικου αγώνα:
“Ηταν μια εύκολη νίκη, αναμενόμενη θα έλεγα απέναντι σε μια ομάδα που γνωρίζαμε ότι δεν θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Το καλό είναι ότι επιστρέψαμε στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα στη Θεσσαλονίκη. Αλλοι τρεις πόντοι που μας φέρνουν πιο κοντά στο στόχο, που είναι η είσοδος στην πρώτη 3άδα. Καταφέραμε να κάνουμε και ροτέισον στο παιχνίδι, καθώς προστατεύσαμε κάποιες αθλήτριες που αντιμετώπιζαν μικροπροβλήματα και δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε κάποιες άλλες που δεν είχαν αγωνιστεί στα έως τώρα παιχνίδια. Σε αυτό βοήθησε η εικόνα μας, αλλά και η δυναμικότητα της αντίπαλης ομάδας. Τώρα πλέον στρέφουμε το μυαλό μας στο επόμενο κρίσιμο παιχνίδι που δίνουμε την άλλη εβδομάδα στην Αθήνα με την Αρτεμις”.
Τα σετ: 25-15, 25-17, 25-7.
Το παιχνίδι διαιτήτευσαν οι Δημήτρης Κτενάς, Δημήτρης Σπίνας.
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (Μπ. Μυτσκίδης): Καραμούντζου, Καρακύκλα, Βενέτη, Κόλλια, Αποστολοπούλου, Τόσι, Ν. Γιόλλα (λ), Γρίβα, Τσάτουμα, Μπεσή, Καράμπελα.
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Δ. Φιλιππάτος): Α. Κουλοπούλου, Σαρρή, Ζώρζου, Πατακοπούλου, Μαρκάκη, Λυχναρά, Κανέλλου (λ), Μπότου, Παυλοπούλου, Ε. Κουλοπούλου (λ).

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Β’ ΟΜΙΛΟΣ
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(5η αγωνιστική)
ΑΓΣ Αρτεμις – ΑΠΣ Ναύαρχου Βότση 0-3
Απόλλων Καλαμάτας – ΓΣ Ηλιούπολης 3-0
Χ.Α.Ν.Θ. – ΦΟ Βριλησσίων 3-1

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 5 αγώνες)
1. ΑΠΣ Ναύαρχου Βότση 15-3 14
2. Απόλλων Καλαμάτας 14-4 13
3. Χ.Α.Ν.Θ. 9-10 8
4. ΦΟ Βριλησσίων9-9 6
4. ΓΣ Ηλιούπολης 5-14 3
5. ΑΓΣ Αρτεμις 3-15 1

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(Σάββατο 27/11/2021)
ΑΓΣ Αρτεμις – Απόλλων Καλαμάτας
ΓΣ Ηλιούπολης – ΦΟ Βριλησσίων
(Κυριακή 28/11/2021)