Δευτέρα, 24 Ιανουάριος 2022 10:51

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Με νίκη ολοκλήρωσε την α’ φάση ο Απόλλωνας, 3-0 εκτός την Ηλιούπολη

Γράφτηκε από τον

Με νίκη ολοκλήρωσε τους αγώνες της πρώτης φάσης ο Απόλλωνας που το απόγευμα του Σαββάτου κέρδισε εκτός έδρας τον ΓΣ Ηλιούπολης με 3-0 σετ.

Η Καλαματιανή ομάδα έφτασε εύκολα στην επικράτηση συνδυάζοντας το αποτέλεσμα με καλή εμφάνιση, αλλά και με κάποια συστήματα που δοκίμασε στην διάρκεια του αγώνα ο Μπάμπης Μυτσκίδης ώστε να δει πως τα εφαρμόζουν οι αθλήτριες του, ενόψει και των υποχρεώσεων της ομάδας στη β’ φάση.
Πλέον το μυαλό όλων στην ομάδα στρέφεται στις αναμετρήσεις της β’ φάσης, εκεί όπου ο Απόλλωνας θα διεκδικήσει την άνοδο στη πρώτη κατηγορία του Ελληνικού βόλεϊ. Πρώτος αντίπαλος είναι ο ΖΑΟΝ, τον οποίο θα αντιμετωπίσει το ερχόμενο Σάββατο στην Κηφισιά.
Ο έμπειρος προπονητής μετά το τέλος του αγώνα με την Ηλιούπολη δήλωσε στην “Ελευθερία”: “Ολοκληρώσαμε με τον καλύτερο τρόπο τα παιχνίδια της α’ φάσης, καθώς κερδίσαμε στο τελευταίο παιχνίδι την Ηλιούπολη”, ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: “Προσπαθούμε να ετοιμαστούμε για τη β’ φάση όπου ξεκινάμε με ένα δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο τον ΖΑΟΝ στην Κηφισιά. Ολα τα ματς είναι δύσκολα και θα δούμε πως θα τα αντιμετωπίσουμε. Αυτό που θέλουμε είναι να έχουμε υγεία και ελπίζω να πάμε όλα καλά”.
Τα σετ: 25-9, 25-21, 25-11.
ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Δ. Φιλιππάτος): Λυχναρά, Παυλοπούλου, Φωκιανού, Πατακοπούλου, Αικ. Κουλοπούλου, Νικολοπούλου, Ζώρζου, Σαρρή, Μαρκάκη, Κανέλλου (λ), Ελ. Κουλοπούλου (λ).
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (Μπ. Μυτσκίδης): Καραμούντζου, Κόλλια, Βενέτη, Αποστολοπούλου, Καρακύκλα, Γκιαούρη (λ), Ν. Γιόλλα (λ), Τόσι, Γρίβα, Σακελλαρίου, Θεοδωρακέα, Δημοπούλου. Στον πάγκο ήταν οι Καράμπελα, Τσάτουμα.

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Β’ ΟΜΙΛΟΣ
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(10η αγωνιστική)
Φ.Ο. Βριλησσίων – ΧΑΝΘ 3-2
ΑΠΣ Ναύαρχου Βότση – ΓΣ Αρτεμις 3-0
ΓΣ Ηλιούπολης – Απόλλων Καλ. 0-3

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 10 αγώνες)
1. Απόλλων Καλ. 29-4 28
2. ΑΠΣ Ναύαρχος Βότση 27-9 26
3. ΦΟ Βριλησσίων 19-19 14
4. ΧΑΝΘ17-22 13
5. ΓΣ Ηλιούπολης 13-26 8
6. ΑΓΣ Αρτεμις 5-30 1

Η β’ φάση

Στο Γ’ όμιλο της ανόδου συμμετέχει ο Απόλλων Καλαμάτας μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης στο πρωτάθλημα της Pre League Γυναικών.
Η Καλαματιανή ομάδα θα αντιμετωπίσει τις δύο ομάδες από τον όμιλο της ΑΠΣ Ναύαρχου Βότση και ΦΟ Βριλησσίων, που πήρε το εισιτήριο στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τη ΧΑΝΘ και μάλιστα στο τάι μπρέικ, αλλά και από τον Α’ όμιλο, το Αιγάλεω, τις Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων και τον ΖΑΟΝ. Μάλιστα στα παιχνίδια της πρεμιέρας που έχει οριστεί για το ερχόμενο Σάββατο 29 Ιανουαρίου, θα αντιμετωπίζει στην Κηφισιά τον ΖΑΟΝ.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας του Γ’ ομίλου έχει ως εξής:

1η αγωνιστική

ΑΟ Αιγάλεω – ΑΠΣ Ναυάρχου Βότση
Ακ. Πρωταθλητών Πεύκων – Βριλήσσια
ΖΑΟΝ – Απόλλων Καλαμάτας