Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022 11:24

ΒOΛΕΪ ΝΕΑΝΙΔΩΝ: Ηττα στον ημιτελικό για τον Απόλλωνα Καλαμάτας (φωτό)

Γράφτηκε από τον

 

Το πάλεψαν, αλλά δεν μπόρεσαν να πάρουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό στο πρωτάθλημα νεανίδων της ΕΣΠΕΠ.

Ο λόγος για τις νεάνιδες του Απόλλωνα Καλαμάτας, που μετά από δύο σχεδόν ώρες αγώνα, ηττήθηκαν προχθές το βράδυ στο Κλειστό με 1-3 σετ από τον Απόλλωνα Πατρών στον ημιτελικό του φάιναλ φορ βόλει της Πελοποννήσου.
Ετσι θα παίξουν στον μικρό τελικό με την Ιριδα Αργους, ενώ το τρόπαιο θα διεκδικήσουν η Σπάρτη (που νίκησε με 3-1 σετ την Ιριδα Αργους στον πρώτο ημιτελικό) και ο Απόλλωνας Πατρών. Οι τελικοί δεν έχουν ακόμα οριστεί.
Ο Απόλλων Καλαμάτας βρέθηκε φέτος για πρώτη φορά στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες της Πελοποννήσου και προσπάθησε για την... υπέρβαση.

Και αυτό γιατί η ομάδα της Πάτρας έχει αγωνιστεί αρκετές φορές σε τελικούς και είναι από τις ομάδες που ξεχωρίζουν κάθε χρόνο.
Τα κορίτσια της Βιβής Τασιοπούλου, παρότι βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 σετ (16-25, 13-25), δεν πτοήθηκαν και πήραν το τρίτο σετ με 25-16. Στο τέταρτο σετ όμως οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 25-15 και πήραν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό. Η καλαματιανή ομάδα κρατά την προσπάθεια κόντρα σ’ έναν ανώτερο αντίπαλο.
Τα σετ: 16-25, 13-25, 25-16, 15-25
Τον αγώνα διαιτήτευσαν η Διονυσία Τριγκιλίδα και ο Παναγιώτης Χανδρινός.
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Βιβή Τασιοπούλου): Ε. Γιόλλα, Ζουμπουλίδου, Ε. Σακελλαρίου, Μερκούρη, Κ. Σακελλαρίου, Σκουφά, Ν. Γιόλλα (λ), Τσακάκου. Στον πάγκο ήταν Αρβανίτη, Μ. Χριστοπούλου, Παπαδοπούλου (λ), Τριβυζά, Γ. Χριστοπούλου.
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΑΤΡΩΝ (Ε. Καγιαλή): Λιοφάγου, Α. Μπρούμα, Σπυροπούλου, Στεφανίδη, Χ. Μπρούμα, Μπένου, Κουραχάνη (λ), Κούρκουλου. Στον πάγκο ήταν Σιδεράκη (λ), Μαμασιούλα, Σκούρα, Μ. Πόλη, Πόλη, Μπότη.