Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022 12:10

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Με τη δύναμη της έδρας κόντρα στον Α.Σ. Κέρκης

Γράφτηκε από τον

Το εμπόδιο του Α.Σ. Κέρκης Σάμου καλείται να ξεπεράσει σήμερα (6 μ.μ. Κλειστό) η Καλαμάτα ‘80, ώστε να επιστρέψει στις επιτυχίες ύστερα από την ήττα στην Πολίχνη, που ήταν η πρώτη στον όμιλο της ανόδου στην Pre League βόλεϊ ανδρών.

Το 3-1 από τον τοπικό Πήγασο έριξε τους “λύκους” στη δεύτερη θέση και έτσι δεν έχουν περιθώρια για απώλειες. Η Καλαμάτα ‘80 θέλει μια καθαρή επικράτηση, ώστε να εκμεταλλευτεί το αποτέλεσμα του ντέρμπι Αριστοτέλης Σκύδρας – Πήγασος Πολίχνης. Ο Αριστοτέλης έχει, όπως και η μεσσηνιακή ομάδα 6 βαθμούς, ενώ ο Πήγασος έχει έναν βαθμό περισσότερο.

Οσον αφορά τον Α.Σ. Κέρκης, βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 4 βαθμούς και προέρχεται από τη νίκη με 3-1 σετ επί της ΑΕΚ.
Θυμίζουμε ότι η Καλαμάτα ‘80 είναι αήττητη φέτος στο γήπεδό της και έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Στον όμιλο της ανόδου νίκησε διαδοχικά Αθλο Ορεστιάδας και Αριστοτέλη Σκύδρας και με τη δύναμη της έδρας θέλει σήμερα να κάνει το 3 στα 3.
Να σημειωθεί ακόμα ότι η μεσσηνιακή ομάδα απέκτησε νέο στατιστικολόγο. Πρόκειται για τον Δημήτρη Γιάμαλη, που είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με κύρια ειδικότητα την πετοσφαίριση και δευτερεύουσα ειδικότητα την οργάνωση-διοίκηση αθλητισμού. Είναι πτυχιούχος της σχολής διαιτησίας του Συνδέσμου Διαιτητών Πετοσφαίρισης Βορείου Ελλάδος και χειριστής λογισμικών προγραμμάτων στατιστικής. Εχει εργαστεί με επιτυχία σε πολλές ομάδες τόσο ως προπονητής, γυμναστής, αλλά και στατιστικολόγος.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές στην 4η αγωνιστική στον γ’ όμιλο

Σάββατο

Καλαμάτα ‘80 - ΑΣ Κέρκης Σάμου, 6 μ.μ.
Κουτσούλας, Χανδρινός
ΦΕΣ Αριστοτέλης Σκύδρας - Πήγασος Πολίχνης, 6 μ.μ.
Παπαδογούλας, Μαυρίδης
Άθλος Ορεστιάδας – ΑΕΚ, 8 μ.μ.
Ιωαννίδης, Τζεπκινλής

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 3 αγώνες)
1. Πήγασος Πολ. 8-4 7
2. Καλαμάτα ‘80 6-4 6
-. Αριστοτέλης 7-5 6
4. ΑΣ Κέρκης 6-7 4
5. ΑΕΚ 5-8 2
-. Αθλος Ορ. 4-8 2