Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2022 12:22

ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80 0-3: Με σπουδαίο διπλό διατηρήθηκε στην 2η θέση

Γράφτηκε από τον
ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80 0-3: Με σπουδαίο διπλό διατηρήθηκε στην 2η θέση

Σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε το βράδυ του Σαββάτου η Καλαμάτα ‘80 που νίκησε στην Ορεστιάδα τον τοπικό Αθλο με 3-0 σετ.

Οι “Λύκοι” πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση και κατάφερε να πάρουν μια καθαρή νίκη, όπως είχαν κάνει και στο παιχνίδι της πρεμιέρας της Β’ φάσης κερδίζοντας και τότε 3-0. Μετά το παραπάνω αποτέλεσμα διατηρήθηκαν στη 2η θέση της βαθμολογίας, έχοντας δύο πόντους λιγότερους από τον πρωτοπόρο Πήγασο Πολίχνης και έναν περισσότερο από τον 3ο Αριστοτέλη Σκύδρας. Ενα αποτέλεσμα που διατηρεί την Καλαματιανή ομάδα στη διεκδίκηση της 1ης θέσης που οδηγεί σε απευθείας άνοδο στη Volley League Ανδρών.
Τα πράγματα δεν ήταν εύκολα για την Καλαμάτα ‘80 στο προχθεσινό παιχνίδι, όμως με την καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε κατέβαλε την αντίσταση των γηπεδούχων και έφτασε σε αυτό το σημαντικό, ενόψει και της συνέχειας, τρίποντο.
Κάτι που δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα και ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Ντάκουρης μιλώντας στην “Ελευθερία”. “Αφενός ξέραμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ δύσκολη έδρα, γιατί το γήπεδο τους είναι πολύ μεγάλο και μία ομάδα η οποία είναι πάρα πολύ μαχητική στην έδρα της”, ανέφερε στο ξεκίνημα των δηλώσεων του και συμπλήρωσε: “Καταφέραμε να κάνουμε μία πολύ σπουδαία νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος που συνοδεύτηκε και από καλή εμφάνιση. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν. Από σήμερα κιόλας το μυαλό μας είναι στο επόμενο παιχνίδι που επίσης είναι εκτός έδρας με τη Σκύδρα. Εχουμε ακόμη 4 τελικούς και αυτό ουσιαστικά μας κάνει να χαιρόμαστε τη νίκη, αλλά και να σκεφτόμαστε το αμέσως επόμενο παιχνίδι. Δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα. Το πρωτάθλημα όλο θα παιχθεί μέχρι την τελευταία αγωνιστική και γι’ αυτό θα πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στο δικό μας στόχο”.
Τα σετ: 17-25, 23-25, 23-25.
ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Θ. Χουσίδης): Καψιαλιάρης, Αλεξάκης, Ριζόπουλος, Ντα Σίλβα, Στοϊλούδης, Γουίντσον, Σαββόγλου (λ), Στόγιαν, Ι. Σκαρλατίδης, Αρχοντούδης (λ).
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80 (Π. Ντάκουρης): Χριστόφας, Δαλακούρας, Πελεκούδας, Παλέντζας, Δημητούλης, Ιλιεφ, Ε. Ντάκουρης (λ), Κανελλόπουλος.

PRE LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ
Νίκες των φιλοξενούμενων την 6η αγωνιστική

Με νίκες των φιλοξενούμενων ολοκληρώθηκε η 6η αγωνιστική στον Γ’ όμιλο της Pre League Ανδρών.
Η Καλαμάτα ‘80 πέρασε από την Ορεστιάδα, όπου κέρδισε για δεύτερη φορά με το ίδιο σκορ 3-0, όπως είχε κάνει και στον αγώνα του α’ γύρου, τον Αθλο. Με αυτή τη νίκη διατηρήθηκε στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με δύο πόντους πίσω από τον πρωτοπόρο Πήγασο Πολίχνης και έναν περισσότερο από τον 3ο Αριστοτέλη Σκύδρας. Μάλιστα η ομάδα της Σκύδρας είναι ο επόμενος αντίπαλος των “Λύκων” το ερχόμενο Σάββατο 19 του μήνα. Πήγασος και Αριστοτέλης νίκησαν επίσης εκτός έδρας, με το ίδιο σκορ 3-1, τον ΑΣ Κέρκης και την ΑΕΚ αντίστοιχα.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία μετά τη διεξαγωγή της 6ης αγωνιστικής, καθώς και η επόμενη αγωνιστική, έχουν ως εξής:

Γ’ ΟΜΙΛΟΣ
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(6η αγωνιστική)
Αθλος Ορ. – Καλαμάτα ‘80 0-3
ΑΕΚ – Αριστοτέλης 1-3
ΑΣ Κέρκης – Πήγασος Π. 1-3

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 6 αγώνες)
1. Πήγασος Πολ. 17-9 14
2. Καλαμάτα ‘80 12-8 12
3. Αριστοτέλης 14-12 11
4. ΑΣ Κέρκης 13-12 9
5. Αθλος Ορ. 9-16 5
6. ΑΕΚ 9-17 3

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022)
Αριστοτέλης Σκ. – Καλαμάτα ‘80
Πήγασος Πολ. – ΑΕΚ
ΑΣ Κέρκης – Αθλος Ορ.