Τετάρτη, 04 Μάιος 2022 11:47

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Για την ισοφάριση ο Απόλλωνας με Αιγάλεω στο Κλειστό

Γράφτηκε από τον

 

Να ισοφαρίσει την σειρά των τελικών σε 1-1 και να πάει στην Αθήνα για τρίτο παιχνίδι με σκοπό την άνοδο στη Volley League γυναικών, θα επιδιώξει σήμερα (7 μ.μ.) ο Απόλλωνας Καλαμάτας στο δεύτερο ματς των πλέι οφ ανόδου της Pre League Γυναικών με αντίπαλο το Αιγάλεω.

Το “Σίτι” με την νίκη του με 3-0 σετ το Σάββατο έχει κάνει το 1-0 στη σειρά, όμως στις τάξεις της καλαματιανής ομάδας υπάρχει αισιοδοξία και πεποίθηση πως μπορεί να φτάσει στην ανατροπή, όπως είχε κάνει και στους ημιτελικούς με την Ακαδημία Πεύκων.
Ετσι οι παίκτριες του Μπάμπη Μυτσκίδη θα μπουν δυνατά στο σημερινό ματς στο Στάδιο της Παραλίας από το πρώτο σετ, προκειμένου να δείξουν στο Αιγάλεω πως δεν έχει ελπίδες για το διπλό και παράλληλα για να μείνει ζωντανό το όνειρο ανόδου στη μεγάλη κατηγορία.
Ο έμπειρος τεχνικός μετά το χαμένο ματς του Σαββάτου δήλωσε πως υπήρχε πρόβλημα στην υποδοχή και την ανάπτυξη και πως δεν παρουσιάστηκαν όπως έπρεπε για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι: “Πλέον πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να παίξουμε καλύτερα στο δεύτερο παιχνίδι που έχουμε στην έδρα μας. Στόχος μας είναι να επιστρέψουμε τη σειρά και πάλι στο Αιγάλεω», πρόσθεσε ο προπονητής του Απόλλωνα.
Στο σημερινό ματς η καλαματιανή ομάδα προσμένει να πάρει ώθηση και από τον κόσμο που αναμένεται να κατακλείσει το Κλειστό, όπως είχε κάνει και πριν μία εβδομάδα με τα Πεύκα, και με τις φωνές του να γίνει ο έβδομος παίκτης στην προσπάθεια για νίκη.
Διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης θα είναι Φραγκάκης, Καραγιαννόπουλος, στη γραμματεία θα βρίσκεται η Λιακουνάκου και παρατηρητής ορίστηκε ο Μαυρικίδης.