Σάββατο, 07 Μαϊος 2022 14:14

ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ: Διπλή πρόκριση για το 3ο ΓΕΛ Καλαμάτας!

Γράφτηκε από τον
ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ: Διπλή πρόκριση για το 3ο ΓΕΛ Καλαμάτας!

Οι πρωταθλήτριες ομάδες της Μεσσηνίας στο βόλεϊ, ρίχτηκαν χθες στη μάχη της πρόκρισης, κόντρα στις αντίστοιχες της Αρκαδίας και τα κατάφεραν και οι δύο!

Συγκεκριμένα, στο βόλεϊ αγοριών το 3ο ΓΕΛ Καλαμάτας νίκησε με 2-0 σετ στο Κλειστό της πόλης το 1ο ΕΠΑΛ Τρίπολης, επικρατώντας με 25-14 στο πρώτο σετ και 25-23 στο δεύτερο.
Στο δρόμο που χάραξαν τα αγόρια, βάδισαν και τα κορίτσια του 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας, καθώς επικράτησαν επίσης με 2-0 σετ στο ίδιο ίδιο γήπεδο του 3ου ΓΕΛ Τρίπολης. Οι γηπεδούχες έφθασαν εύκολα στην επικράτηση, νικώντας με 25-13 στο πρώτο σετ και 25-12 στο δεύτερο σετ.
Ετσι συνεχίζουν στα πανελλήνια σχολικά πρωταθλήματα βόλεϊ και θα δώσουν μάλιστα εντός έδρας και τα επόμενα νοκ- άουτ ματς.
Στα αγόρια το 3ο ΓΕΛ Καλαμάτας θα παίξει την προσεχή Δευτέρα στις 10.30 το πρωί στο Κλειστό με το Λύκειο Ξηροκαμπίου και τα κορίτσια στις 12 το μεσημέρι στον ίδιο χώρο, με το 2ο ΓΕΛ Ναυπλίου. Ακόμα τη Δευτέρα το 6ο ΓΕΛ Καλαμάτας, που έχει πάρει τον τίτλο στο ποδόσφαιρο, θα υποδεχτεί στις 11 το πρωί στο γήπεδο "Π. Μπαχράμης" το 4ο ΓΕΛ Κορίνθου.