Παρασκευή, 20 Μάιος 2022 15:34

ΒΟΛΕΪ: Προετοιμασία στην Καλαμάτα για την Εθνική ανδρών - Τέσσερις Μεσσήνιοι στις κλήσεις

Γράφτηκε από τον
ΒΟΛΕΪ: Προετοιμασία στην Καλαμάτα για την Εθνική ανδρών - Τέσσερις Μεσσήνιοι στις κλήσεις

Στην Καλαμάτα θα γίνει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της Εθνικής βόλεϊ ανδρών, εν όψει των Μεσογειακών Αγώνων που θα λάβει μέρος στην Αλγερία και των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2023.

Το πρώτο ραντεβού δόθηκε για την Δευτέρα 30 Μαΐου. Μάλιστα στο Κλειστό του Δημοτικού Σταδίου θα δοθούν φιλικοί αγώνες προετοιμασίας με την Εθνική ομάδα της Αλγερίας το διάστημα 15 με 17 Ιουνίου.

Η αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα αναχωρήσει για τους Μεσογειακούς Αγώνες στις 23 Ιουνίου και θα επιστρέφει στις 7 Ιουλίου.

Ακόμη αξίζει να αναφέρουμε πως στις κλήσεις του ομοσπονδιακού προπονητή Ντάντε Μπονιφάντε βρίσκονται και τέσσερις Μεσσήνιοι αθλητές! Ο λόγος για τους Γιώργο Πετρέα, Φροίξο Κωτσάκη, Σπύρο Χανδρινό και Αρη Χανδρινό.

Αναλυτικά οι αθλητές που έχουν κληθεί στο 1ο στάδιο προετοιμασίας είναι οι εξής:

Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος, Αλέξανδρος Ράπτης, Σπυρίδων Χάκας, Φροίξος Κωτσάκης, Σπυρίδων Χανδρινός, Γεώργιος Πετρέας, Θεόδωρος Βουλκίδης, Γεώργιος Παπαλεξίου, Δημοσθένης Λινάρδος, Δημήτριος Μούχλιας, Νικόλαος Μήλης, Γεώργιος Τζιουμάκας, Σταύρος Κασαμπαλής, Δημήτριος Κομητούδης, Απόστολος Πετσιάς, Αριστείδης Χανδρινός.

Το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας, που αφορά τα προκριματικά του Ευρωβόλεϊ 2023, θα ξεκινήσει στις 11 Ιουλίου στην Αθήνα, με την προσθήκη των Ραφαήλ Κουμεντάκη, Μενέλαου Κοκκινάκη και Θανάση Πρωτοψάλτη.