Δευτέρα, 30 Μαϊος 2022 10:35

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Παρελθόν ο Παλέντζας, συνεχίζει στην ΑΕΚ

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Παρελθόν ο Παλέντζας, συνεχίζει στην ΑΕΚ

Παρελθόν από την Καλαμάτα ‘80 μετά από δύο χρόνια αποτελεί ο Νίκος Παλέντζας.

Ο 31χρονος διαγώνιος ήταν από τους πρωταγωνιστές της ομάδας τη χρονιά που πέρασε και βοήθησε σημαντικά του “Λύκους” να διεκδικήσουν την άνοδο στη Volley League ανδρών.
Ο έμπειρος αθλητής θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, η οποία προχθές ανακοίνωσε την απόκτηση ακόμη δύο παικτών, του 22χρονου ακραίου Σπύρου Μπαρμπούνη και του 34χρονου πασαδόρου Λυκούργου Ρούσση, αμφότεροι αγωνίστηκαν τη χρονιά που πέρασε στον ΑΣ Κέρκης.
Πλέον ο Παλέντζας θα τεθεί αντιμέτωπος της Καλαμάτας ‘80 αφού και η ΑΕΚ συμμετέχει στην Pre League ανδρών.
Η διοίκηση του τμήματος βόλεϊ της ΑΕΚ, ανακοίνωσε το Σάββατο την απόκτηση τους, μαζί με την ανανέωση της συνεργασίας του 33χρονου λίμπερο Γιάννη Αχιλλεόπουλου.
Με τις παραπάνω κινήσεις η κιτρινόμαυρη ομάδα δυναμώνει σημαντικά και θα αποτελέσει ένα δύσκολο αντίπαλο για την Καλαμάτα ‘80 στο δρόμο προς την άνοδο, στο πρωτάθλημα της ερχόμενη σεζόν.
Και τη χρονιά που πέρασε η Καλαματιανή ομάδα αντιμετώπισε την ΑΕΚ 4 φορές, από δύο σε Α’ και Β’ φάση, όπου είχε πετύχει ισάριθμες νίκες (η μία στην Α’ φάση στο τάι μπρέικ).
Λίγη ώρα μετά τη συμφωνία συνεργασίας με την ΑΕΚ ο Νίκος Παλέντζας δήλωσε: “Ο στόχος είναι πιο ξεκάθαρος από ποτέ. Είναι η άνοδος. Λίγα λόγια, πολλή δουλειά. Θέληση υπάρχει, οι προοπτικές υπάρχουν και από ‘κει και πέρα πρέπει όλοι μας να δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό για να πανηγυρίσουμε στο τέλος τον στόχο μας”.
Τους παίκτες υποδέχτηκαν στα γραφεία της ομάδας, ο πρόεδρος Αλέξης Αλεξίου, ο διοικητικός υπεύθυνος Λευτέρης Αρχόντης και ο προπονητής Ακης Χατζηαντωνίου, οι οποίοι τους ευχήθηκαν καλή σεζόν.