Τετάρτη, 20 Ιούλιος 2022 19:26

Στον Ολυμπιακό ο Σπύρος Χανδρινός!

Γράφτηκε από τον

Το μεγάλο άλμα στην καριέρα του έκανε ο Σπύρος Χανδρινός, καθώς υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό!

Ο Καλαματιανός διεθνής βολεϊμπολίστας αγωνιζόταν τα τελευταία τρία χρόνια στον Μίλωνα, ενώ έχει αναδειχθεί στην Καλαμάτα ‘80 στην οποία ανήκε από το 2007 έως το 2019.

“Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που έρχομαι σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός. Είναι ένα σημαντικό βήμα για την αθλητική μου εξέλιξη, καθώς έχω την ευκαιρία να προπονούμαι με σπουδαίους συμπαίκτες και να παίζω μεγάλα παιχνίδια”, τόνισε αρχικά ο Σπύρος Χανδρινός στις πρώτες του δηλώσεις στην ιστοσελίδα του Ολυμπιακού και πρόσθεσε: “Νιώθω έτοιμος να αρπάξω την ευκαιρία που μου δίνεται και υπόσχομαι, να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, ώστε να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και να φτάσουμε πάλι στην κορυφή”.
Η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού για τη συμφωνία με τον 21χρονο ακραίο αναφέρει: “ Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Σπύρο Χανδρινό. Ο Έλληνας ακραίος (24/2/2001) υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ ανδρών του συλλόγου.
Ο Σπύρος Χανδρινός ξεκίνησε την καριέρα του στην Καλαμάτα 80, το 2007 και αγωνίστηκε εκεί έως το 2019, όταν και μετακόμισε στον ΑΟΝΣ Μίλων. Στον Μίλωνα, αγωνίστηκε την τελευταία τριετία (2019-22)”.
Να σημειωθεί ότι το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού, συμμετείχε πρόσφατα με την εθνική ομάδα στους Μεσογειακούς αγώνες, ενώ αυτό το διάστημα προετοιμάζεται για τα προκριματικά του ευρωβόλεϊ. Στην αποστολή βρίσκεται και ο αδερφός του Αρης, καθώς και ο επίσης Μεσσήνιος Γιώργος Πετρέας.