Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2022 14:18

Συνεχίζει στην Καλαμάτα ‘80 ο Μπιρμπίλης

Γράφτηκε από τον

 

Μια εβδομάδα πριν την έναρξη της προετοιμασία της για το νέο πρωτάθλημα της Pre League ανδρών και η Καλαμάτα ‘80 βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση της στελέχωσης του έμψυχου δυναμικού της.


Την εβδομάδα που πέρασε το βάρος έπεσε στην ανανέωση και την προώθηση νεαρών παικτών στην πρώτη ομάδα.
Τελευταία κίνηση ήταν η ανανέωση της συνεργασίας με τον 20χρονο κεντρικό Νίκο Μπιρμπίλη, που ήταν ο 4ος στη σειρά αθλητής που θα βρίσκεται στο δυναμικό της πρώτης ομάδας.
Η ανακοίνωση για την ανανέωση της συνεργασίας είναι η ακόλουθη: “Η διοίκηση της ομάδας μας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Καλαματιανό αθλητή Νίκο Μπιρμπίλη! @nikos_mpirmpilis
Ο Νίκος είναι 20 ετών, αγωνίζεται ως κεντρικός μπλοκέρ και έχει ύψος 194. Είναι ακόμη ένας αθλητής από τα αναπτυξιακά μας τμήματα που τα τελευταία χρόνια έχει προωθηθεί στο ρόστερ της ανδρικής μας ομάδας.
Ευχόμαστε στο Νίκο καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!”.
Θυμίζουμε ότι είχε προηγηθεί η ανανέωση της συνεργασία με τον 17χρονο ακραίο Στέφανο Ξεροβάσιλα και η προώθηση του επίσης 17χρονου ακραίου Αργύρη Μπεζάτη και τους 15χρονου πασαδόρου Μηνά Αραπάκη.

Η τελευταία μεταγραφή

Την εβδομάδα που διανύουμε δεν αποκλείεται να ολοκληρωθεί η στελέχωση του έμψυχο δυναμικού με τη 4η μεταγραφή και κάποιες ανανεώσεις παικτών. Σε ότι αφορά την τελευταία μεταγραφή, η Καλαμάτα ‘80 βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση ενός έμπειρου ακραίου ο οποίος αγωνιζόταν σε ομάδα της Volley League.