Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022 10:54

Μπήκε στο γήπεδο ο Απόλλωνας

Γράφτηκε από τον
Μπήκε στο γήπεδο ο Απόλλωνας

Με ανανεωμένο ρόστερ και με τον Μπάμπη Μυτσκίδη για 5η συνεχόμενη σεζόν στον πάγκο, ξεκίνησε χθες προετοιμασία ο Απόλλωνας για το πρωτάθλημα της Pre League βόλεϊ γυναικών.

Η πρώτη προπόνηση έγινε το απόγευμα στο Κλειστό της Παραλίας και συμμετείχαν δέκα συνολικά αθλήτριες. Το πρωί είχε γίνει προπόνηση (αερόβιο πρόγραμμα) στον εξωτερικό χώρο. Στην παρθενική προπόνηση του καλοκαιριού συμμετείχαν οι παλιές Νίκη Κόλλια, Νίκη Γιόλλα, Ειρήνη Γιόλλα, Αγγελική Μασουρίδου, Λίνα Αποστολοπούλου και οι νέες Ειρήνη Τσομπανίδου, Αννα Μαυροειδή, Ελπινίκη Ζωίδου, Ξένια Ξάνθη, Σταυριάννα Σαρελέα.
Απουσίαζε η Ανάι Τόσι που θα μπει στις προπονήσεις από το Σεπτέμβριο, ενώ στα “σκαριά” βρίσκεται μια μεταγραφή ξένης αθλήτριας και αναμένονται δύο ακόμα κινήσεις.
Νέο πρόσωπο στην χθεσινή “πρώτη” ήταν και ο Χρήστος Δημητρακόπουλος που θα είναι άμεσος συνεργάτης του Μπάμπη Μυτσκίδη, ο οποίος διατηρεί χαμηλούς τόνους αναφορικά με τους στόχους του Απόλλωνα.
“Ο στόχος είναι να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σ’ ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Ακόμα περιμένουμε 3-4 παίκτες για να διαμορφωθεί το ρόστερ”, σημείωσε ο προπονητής του Απόλλωνα, που πέρυσι έφθασε μια ανάσα από την άνοδο. Σε ερώτηση για το αν υπάρχουν εκ νέου βλέψεις ανόδου, ο Μπ. Μυτσκίδης είπε: “Και ποιος δεν θέλει την άνοδο; Το πρωτάθλημα όμως θα είναι πολύ δύσκολο. Εχουν πέσει πολλά χρήματα και έχουν έρθει αθλήτριες από τη μεγάλη κατηγορία. Τα μπάτζετ θα είναι διαφορετικά. Εμείς όμως θα πολεμάμε σε κάθε ματς. Θα είναι πολύ δύσκολο πρωτάθλημα με 6 ομάδες από τη Θεσσαλονίκη, 5 από την Αθήνα και δύο από την Πελοπόννησο”.
Η Pre League θα ξεκινήσει στις 15 Οκτωβρίου και ο Απόλλωνας θα δώσει αρκετά φιλικά ματς, που θα ξεκινήσουν στις 10 Σεπτεμβρίου (δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα οι αντίπαλοι)