Τετάρτη, 24 Αύγουστος 2022 12:39

Συνεχίζει στην Καλαμάτα ‘80 ο Χριστόφας

Γράφτηκε από τον

Στην Καλαμάτα ‘80 θα αγωνίζεται και τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο 29 κεντρικός Νίκος Χριστόφας.

Σε συνάντηση που είχε με παράγοντες της ομάδας ο έμπειρος αθλητής συμφώνησε να φοράει τη φανέλα των “Λύκων” για ακόμα έναν χρόνο.
Λίγο μετά τη συμφωνία των δύο πλευρών, η διοίκηση προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση: “Η διοίκηση του συλλόγου μας ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον αθλητή Νίκο Χριστόφα! Ο @christofas17 είναι 29 ετών, αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού μπλοκερ και έχει ύψος 1.98 μέτρα. Ξεκίνησε το βόλεϊ στα Νέα Μουδανιά, ενώ έχει σημαντικές παραστάσεις από την Α1 εθνική κατηγορία έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων με τη φανέλα του Φοίνικα Σύρου, Ηρακλή Θεσσαλονίκης, ΑΕ Κομοτηνής και Ελπίδας Αμπελοκήπων. Ευχόμαστε στο Νίκο καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!”.
Να σημειωθεί ότι ο Χριστόφας είναι ο δεύτερος παίκτες από τους εκτός Μεσσηνίας, που ανανεώνει τη συνεργασία του με την ομάδα, καθώς είχε προηγηθεί ο Κώστας Δαλακούρας.
Πλέον απομένει η 4 και τελευταία μεταγραφή, ενός έμπειρου ακραίου ο οποίος αγωνιζόταν σε ομάδα της Volley League. Η συμφωνία με τον παίκτη έχει ολοκληρωθεί και εκείνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση από την ομάδα.