Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022 17:41

Τρεις ακόμη μεταγραφές ετοιμάζει ο Απόλλωνας

Γράφτηκε από τον
Τρεις ακόμη μεταγραφές ετοιμάζει ο Απόλλωνας

Ομαλά κύλησαν οι προπονήσεις των αθλητριών του Απόλλωνα Καλαμάτας, την πρώτη εβδομάδα της προετοιμασίας.

Οι αθλήτριες συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα των διπλών καθημερινών προπονήσεων της πρώτης εβδομάδας, που ολοκληρώθηκε το Σάββατο με πρωινή προπόνηση και στη συνέχεια ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας στο ξενοδοχείο “ELITE”. Χθες οι αθλήτριες είχαν ρεπό και σήμερα επιστρέφουν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, όπου το πρόγραμμα και γι’ αυτή την εβδομάδα περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις.
Ο προπονητής Μπάμπης Μυτσκίδης σε σύντομη δήλωση του στην “Ελευθερία”, για την πρώτη εβδομάδα της προετοιμασίας, ανέφερε: “Ολα κύλησαν ομαλά καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Ολα πήγαν καλά, υπάρχει αρκετή θέληση από τις αθλήτριες. Δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα και συμμετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα των προπονήσεων”.
Στο πρόγραμμα δεν συμμετέχει η Αργεντίνα Ανάι Τόσι, η οποία θα ενσωματωθεί στο πρόγραμμα της προετοιμασίας στις αρχές Σεπτεμβρίου.
Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα σε ότι αφορά τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού, καθώς απομένει να γίνουν τρεις τουλάχιστον προσθήκες.
Αρχικά να σημειώσουμε ότι η διοίκηση ανακοίνωση το Σάββατο την απόκτηση της Καλαματιανής κεντρικού Σταυριάνας Σερελέα, η οποία ξεκίνησε το βόλεϊ στο Ν.Ο.Κ., αλλά στη συνέχεια μετέβη στη Θεσσαλονίκη, όπου αγωνίστηκε σε αρκετές ομάδες. Συγκεκριμένα έπαιξε σε ΒΑΟ Θεσσαλονίκης, Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων, ΑΣΚ Λαγκαδάς, ΔΑΣ Ωραιοκάστρου, ΓΑΣ Ευκαρπίας, Παναθλητικός Συκεών. Η Σερελέα είναι η 5η αθλήτρια που αποκτά ο Απόλλωνας στη διάρκεια της θερινής μεταγραφικής σεζόν, μετά τις Ελπινίκη Ζωΐδου (πασαδόρος), Ειρήνη Τσομπανίδου (κεντρικός), Αννα Μαυροειδή (πασαδόρος), Ξένια Ξάνθη (ακραία). Πλέον το βάρος έχει πέσει στην απόκτηση τριών ακόμη αθλητριών, μιας ξένης που αγωνίζεται στη θέση της διαγώνιας και άλλων δύο σε θέσεις που έχει εντοπίσει ο προπονητής του Απόλλωνα ότι χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα.

Τα φιλικά

Με ομάδες από την Volley League, την Pre League και την Α2 θα είναι τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει ο Απόλλωνας στη διάρκεια της προετοιμασίας του. Θα συμμετάσχει σε τουρνουά με τρεις ομάδες από την Volley League, τον Παναθηναϊκό, τον Ηλυσιακό και τη Θέτιδα. Επίσης με τη Θέτιδα θα παίξει και φιλικό ξεχωριστά από το τουρνουά. Από την Pre League θα παίξει με Κόρινθο, Αμαζόνες Νέας Ερυθραίας, Πορφύρα, τις οποίες θα έχει αντιπάλους και στο πρωτάθλημα. Επίσης ο Απόλλωνας θα αντιμετωπίσει και τον Ηρακλή Κηφισιάς ομάδα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α2.

Κυκλοφόρησαν οι κάρτες φίλου

Η διοίκηση γνωστοποίησε τις προηγούμενες ημέρες ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας του Απόλλωνα, οι κάρτες φίλου όπως τις έχουν ονομάσει με στόχο την οικονομική ενίσχυση της ομάδας.