Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2022 11:46

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Μπαίνει στις προπονήσεις και η Τόσι

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Μπαίνει στις προπονήσεις και η Τόσι

“Το σημαντικό για εμάς είναι να παρουσιαστούμε όπως πρέπει με την έναρξη των επίσημων αγώνων, ανέφερε αρχικά ο προπονητής του Απόλλωνα Καλαμάτας Μπάμπης.

Ο έμπειρος προπονητής σε σύντομη δήλωση του στην “Ελευθερία” τόνισε: “Οπως προανέφερα εκείνο που κοιτάμε και μας ενδιαφέρει περισσότερο είναι πως θα είμαστε εμείς. Εστιάζουμε στην δική μας ομάδα και δεν κοιτάμε τις άλλες. Από εκεί και πέρα έχουμε το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας με μια ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε και σε φιλικά ματς στη διάρκεια της προετοιμασίας μας. Είναι πολύ νωρίς να πούμε οτιδήποτε, αλλά γενικά είναι μια κλήρωση καλή, άλλωστε θα παίξουμε με όλους”.
Αγωνιστικά η ομάδα από σήμερα μπαίνει στην 3η εβδομάδα της προετοιμασίας και μέχρι σήμερα όλα κύλησαν ομαλά, χωρίς προβλήματα. Το πρόγραμμα για την εβδομάδα που έρχεται περιλαμβάνει πρόγραμμα με βάρη (διάφορες ασκήσεις) και και πρόγραμμα στο Κλειστό.
Χθες επέστρεψε στην Καλαμάτα και η Αργεντίνα Ανάι Τόσι, η οποία σήμερα θα ξεκινήσει προετοιμασία ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα και σιγά-σιγά θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.
Σε ότι αφορά την αθλήτρια από την Κούβα συνεχίζονται οι προσπάθειες για να ξεπεραστούν διάφορα θέματα που αφορούν στη βίζα της ώστε να μπορέσει να έρθει στην Ελλάδα και να ενταχθεί στον Απόλλωνα.

Τα φιλικά

Οριστικοποιήθηκαν οι ημερομηνίες διεξαγωγής των φιλικών παιχνιδιών που θα δώσει ο Απόλλωνα στη διάρκεια της προετοιμασίας του.
Οπως έχουν γράψει και στο φύλλο της περασμένης Δευτέρας το ξεκίνημα θα γίνει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 17-18 Σεπτεμβρίου, όπου ο Απόλλωνας θα δώσει δύο παιχνίδια (ένα κάθε ημέρα) εκτός έδρας με τον Ηρακλή Κηφισιάς. Το επόμενο φιλικό είναι στις 24 του μήνα πάλι εκτός έδρας με αντίπαλο τις Αμαζόνες Νέας Ερυθραίας. Το τριήμερο 30 Σεπτεμβρίου, 1 με 2 Οκτωβρίου θα συμμετάσχει στο τουρνουά που διοργανώνει ο Ηλυσιακός και θα πάρουν μέρος ο Παναθηναϊκός και η Θέτιδα. Νωρίτερα, μετά το φιλικό με τις Αμαζόνες θα δώσει φιλικό με την Κόρινθο στην Καλαμάτα, αλλά δεν έχει οριστικοποιηθεί η ημερομηνία. Το διήμερα 8 και 9 Οκτωβρίου θα μεταβεί στην Αθήνα για να δώσει δύο φιλικά, το Σάββατο με τον Πορφύρα και την επόμενη ημέρα με την Αργυρούπολη. Το τελευταίο φιλικό που επίσης είναι εκτός έδρας θα δώσει με το Αιγάλεω στις 15 Οκτωβρίου που θα είναι και η πρόβα πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.