Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2022 14:25

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: “Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι”, λέει ο Π. Ντάκουρης

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: “Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι”, λέει ο Π. Ντάκουρης

"Να αντεπεξέλθουμε σε αυτό το δυνατό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα”. Με αυτά τα λόγια ο προπονητής της Καλαμάτας ‘80 Παναγιώτης Ντάκουρης ξεκίνησε τις δηλώσεις του απαντώντας σε σχετική ερώτηση της “Ελευθερίας” για την κλήρωση του πρωταθλήματος.

Ο Π. Ντάκουρης στάθηκε στο παιχνίδι της πρεμιέρας, όπου οι “Λύκοι” θα αγωνιστούν στη Σάμο με τον Κέρκη. “Δίνουμε το πρώτο παιχνίδι μέσα στη Σάμο. Ενα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Οπως έχω πει και παλιότερα δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Θεωρώ ότι είναι καλό να ξεκινάμε με δύσκολο παιχνίδι και μάλιστα εκτός έδρας”. Σχετικά με την απόσυρση του Πιερικού από το πρωτάθλημα ανέφερε: “Μετά την αποχώρηση του Πιερικού οι ομάδες είναι 9, αλλά ακούγεται ότι θα δοθεί wild card και θα επανέλθουμε στις 10 ομάδες. Θα αγωνιστούμε σε έναν ενιαίο όμιλο με πολλές ανταγωνιστικές ομάδες και αυτό αυξάνει το βαθμό δυσκολίας. Από εκεί και μετά εμείς ετοιμαζόμαστε να ανταπεξέλθουμε σε αυτό το δυνατό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα το οποίο περιλαμβάνει μακρινά ταξίδια”.
Θετική είναι η εικόνα και από την έως τώρα πορεία της προετοιμασίας, όπου συμμετέχουν όλοι οι αθλητές. Αυτή την εβδομάδα το πρόγραμμα της προετοιμασίας περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις, στο στίβο με αρκετά τρεξίματα και άλματα και προπόνηση στο Κλειστό. Αναφερόμενος στην προετοιμασία ο προπονητής της Καλαματιανής ομάδας δήλωσε: “Μια χαρά πηγαίνει η προετοιμασία, όπου όλοι οι παίκτες ακολουθούν το πρόγραμμα των προπονήσεων. Περάσαμε τη δεύτερη εβδομάδα και ακολουθεί η τρίτη. Οι τρεις πρώτες εβδομάδες προετοιμασίας είναι πολύ απαιτητικές. Παρόλα αυτά τα παιδιά ανταποκρίνονται θετικά και με μεγάλη διάθεση σε αυτό το δύσκολο πρόγραμμα. Και σιγά-σιγά προετοιμαζόμαστε για το τουρνουά “Γιάννης Μπουσούνης”.
Σε ότι αφορά τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας, η Καλαματιανή ομάδα θα συμμετάσχει και φέτος στο τουρνουά που διοργανώνει ο Πανερυθραϊκός. Οι υπόλοιπες ομάδες αναμένεται να είναι ο Αιγιαλέων και ο ΑΣ Κέρκης.