Δευτέρα, 19 Σεπτέμβριος 2022 11:01

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Το πρόγραμμα του τουρνουά “Ι. Μπουσούνης”

Γράφτηκε από τον

Στην 4η εβδομάδα της προετοιμασίας της μπαίνει από σήμερα η Καλαμάτα ‘80 και το πρόγραμμα των προπονήσεων θα έχει και ασκήσεις τακτικής.

Σιγά-σιγά η ομάδα βαδίζει στη διεξαγωγή φιλικών αγώνων, ώστε να ξεκινήσει το μοντάρισμα ώστε να παρουσιαστεί έτοιμη με την έναρξη του πρωταθλήματος.
Η εβδομάδα που πέρασε ήταν αρκετά κουραστική για τους αθλητές, που ανταποκρίθηκαν στο πρόγραμμα των προπονήσεων δείχνοντας καλή διάθεση. Κάτι που σημείωσε ο προπονητής Παναγιώτης Ντάκουρης με δηλώσεις του στην “Ελευθερία”: “Με πάρα πολύ κούραση, αλλά με πολύ καλή διάθεση από τα παιδιά ολοκληρώθηκε άλλη μία εβδομάδα προετοιμασίας. Εχουν αρχίσει να φαίνονται κάποια ενθαρρυντικά πράγματα. Σιγά-σιγά δένει η ομάδα και σε αυτό βοηθάει και το καλό κλίμα που υπάρχει μεταξύ των παικτών. Τώρα σιγά-σιγά πέρα από τη φυσική κατάσταση και κάποια άλλα κομμάτια που δουλεύουμε στις προπονήσεις θα μπούμε και σε τακτική γιατί πλησιάζουν και τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας”.
Από εκεί και πέρα, με ανακοίνωση της, τις προηγούμενες ημέρες, η διοίκηση της Καλαμάτας ‘80 γνωστοποίησε το πρόγραμμα διεξαγωγής των παιχνιδιών στο τουρνουά “Γιάννης Μπουσούνης”.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
“Η ομάδα μας ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 6ου τουρνουά βόλεϊ ανδρών "Γιάννης Μπουσούνης".
Στο τουρνουά μας το οποίο θα πραγματοποιηθεί 30/9-2/10, αποδέχθηκαν την πρόσκληση και μας κάνουν την τιμή για ακόμα μία φορά να παρευρεθούν 3 ομάδες από την ανώτερη κατηγορία, Volley League Α1 ανδρών.
Οι φίλαθλοι λοιπόν εκτός από την ομάδα μας, θα έχουν την χαρά να παρακολουθήσουν τις ομάδες του Πρωταθλητή Ελλάδας Παναθηναϊκού Α.Ο @panathinaikos_1908 του ΑΟΝΣ Μίλων @milon_mensvolleyball και του Αριστοτέλη Σκύδρας @fes_aristotelis_skydras . Οι αγώνες αναμένονται συναρπαστικοί καθώς στα ρόστερ των ομάδων που θα φιλοξενηθούν στην πόλη μας βρίσκονται αθλητές παγκόσμιου επιπέδου.
Για ακόμα μια χρονιά το φορμάτ του τουρνουά παραμένει το ίδιο με τη μορφή μίνι πρωταθλήματος όπου η κάθε ομάδα θα αγωνιστεί σε 3 παιχνίδια. Έτσι το πρόγραμμα θα διαμορφωθεί σε 3 αγωνιστικές ημέρες με δύο αγώνες η καθεμια ξεκινώντας από την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου και τελειώνοντας με τις απονομές την Κυριακή 2 Οκτωβρίου.
* Το αναλυτικό πρόγραμμα του τουρνουά:
•Παρασκευή 30/9
17.00 ΑΟ Καλαμάτα 1980 - ΑΟΝΣ Μίλων
20.00 Παναθηναϊκός ΑΟ - Αριστοτέλης
•Σάββατο 1/10
16.00 ΑΟΝΣ Μίλων - Αριστοτέλης
18.50 Τελετή Έναρξης - Βραβεύσεις
19.00 ΑΟ Καλαμάτα 1980 - Παναθηναϊκός ΑΟ
•Κυριακή 2/10
14.00 ΑΟ Καλαμάτα 1980 - Αριστοτέλης
17.00 Παναθηναϊκός ΑΟ - ΑΟΝΣ Μίλων
Απονομές
Η είσοδος στους αγώνες του τουρνουά θα γίνεται με την αγορά εισιτηρίου ημέρας η με την επίδειξη της κάρτας ελευθέρας εισόδου που βρίσκονται ήδη σε κυκλοφορία.
Για ακόμα μια χρονιά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους τοπικούς φορείς και τους χορηγούς μας που μας παρέχουν τη δυνατότητα να διοργανώσουμε μια τέτοια εκδήλωση στην πόλη μας. Όπως κάθε χρόνο αναμένουμε θέαμα υψηλού επιπέδου, αντάξιο με το όραμα του τιμώμενου προσώπου για το άθλημα της πετοσφαίρισης στην πόλη της Καλαμάτας”.

Πρώτο φιλικό με Ιωνικό;

Το ενδεχόμενο να δώσουν φιλικό με τον Ιωνικό το ερχόμενο Σάββατο εξετάζουν στην Καλαμάτα ‘80. Αυτό αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ημέρες. Αν τελικά υπάρξει συμφωνία για τη διεξαγωγή του θα αποτελέσει και το πρώτο τεστ για την φετινή χρονιά. Ο Ιωνικός θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α2, όπου έχει στόχο να διεκδικήσει την άνοδο στην Pre League.