Παρασκευή, 23 Σεπτέμβριος 2022 13:20

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Προετοιμασία με στόχο την άνοδο στη Β’ εθνική

Γράφτηκε από τον

Με στόχο την άνοδο στη Β’ εθνική συνεχίζει την προετοιμασία της η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Μεσσηνιακού.

Η Καλαματιανή ομάδα με εξαίρεση την αποχώρηση της Σάντυ Μουργή, διατήρησε στο έμψυχο δυναμικό της, όλες τις υπόλοιπες αθλήτριες από την περσινή σεζόν και ενισχύθηκε σημαντικά στη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου, ώστε να μπορέσει να πραγματοποιήσει το στόχο που είναι η κατάκτηση του τίτλου και η άνοδος στη β’ εθνική, αρχικά και στη συνέχεια η επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες.
Το κτίσιμο της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν θα έχει η προπονήτρια Γωγώ Σουρή, που συνεχίζει στον πάγκο για άλλη μια χρονιά και θα έχει βοηθό τον Παναγιώτη Θεοδωρόπουλο, ο οποίος είναι και έφορος στην ομάδα και φροντιστής είναι ο Νίκος Ζεριώτης.
Η προετοιμασία ξεκίνησε στις 12 Σεπτεμβρίου και οι προπονήσεις την πρώτη εβδομάδα πραγματοποιήθηκαν στο γήπεδο του Μεσσηνιακού και το πρόγραμμα είχε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, τρέξιμο και ασκήσεις με βάρη. Από προχθές Τετάρτη η προετοιμασία πραγματοποιείται στο Κλειστό του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας.
Τη φετινή αγωνιστική σεζόν πέρα από τη γυναικεία ομάδα θα λειτουργήσουν και τα τμήματα νεανίδων, κορασίδων και παγκορασίδων, τα οποία θα συμμετάσχουν στα αντίστοιχα πρωταθλήματα που διοργανώνει η ΕΣΠΕΠ. Στην ομάδα νεανίδων την τεχνική καθοδήγηση έχει ο Παναγιώτης Μητρόπουλος, ο οποίος παράλληλα προσφέρει τις υπηρεσίες του και στην ακαδημία.
Εδώ και δύο εβδομάδες έχει ξεκινήσει τη λειτουργία της η ακαδημία βόλεϊ του Μεσσηνιακού με προπονήσεις που γίνονται κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 10 έως και τις 11.15 το πρωί. Αφορά κορίτσια ηλικίας από 6 έως 14 ετών που θέλουν να μάθουν βόλεϊ. Την τεχνική καθοδήγηση των νεαρών αθλητριών έχουν αναλάβει εκτός από τον Παναγιώτη Μητρόπουλο, η Μαρία Χρονοπούλου και η Παναγιώτα Καραθανάση.