Πέμπτη, 29 Σεπτέμβριος 2022 13:00

ΒΌΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Το ρόστερ του Ακρίτα στη Β’ εθνική

Γράφτηκε από τον
ΒΌΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Το ρόστερ του Ακρίτα στη Β’ εθνική


Με προπονητή τον Γιάννη Μαντέκα, που αγωνίζεται και στην Καλαμάτα ‘80 και αρκετά νέα πρόσωπα θα πορευτεί ο Α.Ο. Ακρίτας στο πρωτάθλημα βόλεϊ της Β’ εθνικής γυναικών.

Η καλαματιανή ομάδα τοποθετήθηκε, μετά από κλήρωση, στον Α' υποόμιλο του Η' ομίλου και στην πρεμιέρα στις 16 Οκτωβρίου θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την Ιριδα Αργους, η οποία κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα στον Η’ όμιλο, αλλά έχασε την άνοδο στην Α2 στα μπαράζ.
Με το “καλημέρα” λοιπόν ο Α.Ο Ακρίτας ρίχνεται στα δύσκολα. Αντίπαλοί του στο νέο πρωτάθλημα είναι ακόμα τις Ε.Α. Πατρών, Παναχαΐκή, Παμβοχαϊκός, Ερμής Πατρών και Αστέρια Αχαΐας
Στον β’ υποόμιλο βρίσκονται οι Σπαρτιατικός, ΑΣΠΕ Τρίπολης, Ερυθρός Αστέρας, Ομόνοια Ναυπάκτου, ΑΕΠ Ολυμπιάδα, Ποσειδώνας Λουτρακίου και Αίολος Αγυιάς. Οι τρεις πρώτες ομάδες κάθε υποομίλου θα αγωνιστούν στα play-off ανόδου και οι τέσσερις τελευταίοι στα μπαράζ για την αποφυγή του υποβιβασμού.
Ο Α.Ο. Ακρίτας προχώρησε σε αρκετές μεταγραφές. Συγκεκριμένα νέες προσθήκες αποτελούν οι Αντωνοπούλου Φωτεινή, Γαλανοπούλου Γεωργία (με υποσχετική από Ν.Ο.Κ.), Γεωργουλάκου Αργυρώ, Γρίβα Αγγελική, Ζουμπουλίδου Ελευθερία, Κορομηλά Αργυρώ, Μουργή Σάντυ (με υποσχετική από Μ.Γ.Σ.) και Ορφανέα Αφροδίτη. Από πέρυσι συνεχίζουν οι Αναστασίου Γεωργία, Βολανάκη Παναγιώτα, Ιωαννίδη Χριστίνα, Κούρτη Κλαρίτα, Κρίκη Ζωή, Λίκα Αγγελική, Μαθιουδάκη Νίκη, Μαυρέα Γεωργία, Μπότη Καλλιρόη, Σταυροπούλου Πηνελόπη, Τσάτουμα Ασημίνα και Χαλβατσιώτη Παναγιώτα.
Τις παραπάνω αθλήτριες της γυναικείας ομάδας πλαισιώνουν και οι νεαρές της ακαδημίας, Μπαστακού Σταυρούλα, Πετεινάρη Μαίρη, Πετεινάρη Βίκυ, Λαγού Έφη, Κουκούτση Νίκη, Σακκά Χριστίνα και Καρανικολού Εμμανουέλα.
Αντίθετα αποχώρησαν οι Γεωργιοπούλου Τίνα, Καραβανά Ελεάνα, Μπαγιώκου Μυρτώ και Φωτεινάκη Κατερινα.
Τέλος να σημειωθεί ότι οι εγγραφές και οι προπονήσεις στην ακαδημία συνεχίζονται κάθε Σαββατοκύριακο 12:20 με 13:30 στο Κλειστό της παραλίας.