Παρασκευή, 30 Σεπτέμβριος 2022 11:30

ΤΟΥΡΝΟΥΑ “ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΣΟΥΝΗΣ”: “Αρωμα” Α1 για ένα τριήμερο στο Κλειστό!

Γράφτηκε από τον

“Αρωμα” Α1 από σήμερα στο Κλειστό της Παραλίας, καθώς ο πρωταθλητής Ελλάδας Παναθηναϊκός, ο Μίλων και ο Αριστοτέλης Σκύδρας θα λάβουν μέρος στο τριήμερο τουρνουά “Γιάννης Μπουσούνης” που διοργανώνει για 6η χρονιά η Καλαμάτα ‘80, τιμώντας τη μνήμη ενός ανθρώπου που πρόσφερε πολλά στο βόλεϊ.

Το μεσσηνιακό κοινό έχει έτσι την ευκαιρία να παρακολουθήσει αγώνες υψηλού επιπέδου, αλλά και τη νέα Καλαμάτα ‘80, που προετοιμάζεται με στόχο την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία της χώρας.
Το τουρνουά θα διεξαχθεί με τη μορφή μίνι πρωταθλήματος, όπου η κάθε ομάδα θα δώσει τρία παιχνίδια.
Η “αυλαία” ανοίγει σήμερα στις 5 το απόγευμα με το ματς των “λύκων” κόντρα στο Μίλωνα, ενώ στις 8 το βράδυ θα παίξουν ο Παναθηναϊκός με τον Αριστοτέλη Σκύδρας. Το Σάββατο η δράση θα ξεκινήσει στις 4 το απόγευμα με την αναμέτρηση του Μίλωνα με τον Αριστοτέλη. Στις 6.50 μ.μ. θα γίνει η τελετή έναρξης και δέκα λεπτά αργότερα θα ξεκινήσει το ματς της Καλαμάτας ‘80 με τον Παναθηναϊκό.
Την Κυριακή το πρόγραμμα περιλαμβάνει τους αγώνες Καλαμάτα ‘80 – Αριστοτέλης Σκύδρας (2 μ.μ.) και Παναθηναϊκός – Μίλων (4.30 μ.μ.), ενώ στη συνέχεια θα γίνουν οι απονομές στους νικητές.
Να σημειωθεί ότι στον Παναθηναϊκό αγωνίζεται ο Μεσσήνιος διεθνής Γιώργος Πετρέας και παίκτες παγκόσμιας κλάσης, όπως ο Κουβανός Ερνάντεζ. Ακόμα στο Μίλωνα παίζει ο Μεσσήνιος Αρης Χανδρινός.