Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2022 12:18

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Πρώτη ήττα για τον Απόλλωνα Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Πρώτη ήττα για τον Απόλλωνα Καλαμάτας

Πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση, ο Απόλλων Καλαμάτας γνώρισε την ήττα με 3-0 σετ από τις Αμαζόνες προχθές στο Κλειστό της Νέας Ερυθραίας.

Η Καλαματιανή ομάδα έκανε τη χειρότερη εμφάνιση στα έως τώρα παιχνίδια της στο φετινό πρωτάθλημα και δίκαια γνώρισε την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα. Είναι χαρακτηριστικό ότι έκανε 25 λάθη, δηλαδή ένα σετ και αυτό σε συνδυασμό με την εικόνα των αθλητριών έφτανε ώστε η ομάδα να υποχρεωθεί στην πρώτη της ήττα. Ομως είναι αρχή και τα παιχνίδια πολλά και υπάρχουν περιθώρια για να μπορέσει η ομάδα να διορθώσει τα λάθη της, να βελτιωθεί και να συνεχίσει την προσπάθεια για την εκπλήρωση των στόχων που έχουν τεθεί από το ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής σεζόν.
Σε δηλώσεις του στην “Ελευθερία” για την ήττα από τις Αμαζόνες, ο προπονητής του Απόλλωνα Μπάμπης Μυτσκίδης σημείωσε τα ακόλουθα: “Κάναμε πολύ κακό παιχνίδι με πολλά λάθη. Δώσαμε ένα σετ, 25 λάθη, στον αντίπαλο μας. Ημασταν κακοί επιθετικά και εκεί που πηγαίναμε να κάνουμε κάτι για να ανακάμψουμε, εμφανίζαμε λάθη. Να δούμε τι έφταιξε, να διορθώσουμε τα λάθη και να γίνουμε καλύτεροι στη συνέχεια.
Τόσο πολύ άσχημα επιθετικά λάθη, είναι κάτι πρωτοφανές, δεν το έχω ξαναζήσει όλα τα χρόνια που είμαι στην ομάδα. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα για το τι έφταιξε. Μπορεί να φοβηθήκαμε, ο τρόπος που πίεσε ο αντίπαλος, αλλά και κομβικές αθλήτριες δεν βοήθησαν. Αντιμετωπίσαμε μία καλή ομάδα με έμπειρες παίκτριες, οι οποίες εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη μας και ήρθε δίκαια το 3-0. Πρέπει να δούμε πως θα το βελτιώσουμε, να το φτιάξουμε για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας”.
Τα σετ: 25-16, 25-21, 25-19.
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (Μπ. Μυτσκίδης): Ζωίδου, Τόσι, Αποστολοπούλου Τσομπανίδου, Κόλλια, Φάιλο, Ν. Γιόλλα (λ), Ε. Γιόλλα και Μαυροειδή.

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(4η αγωνιστική)
ΑΟΝ Αμαζόνες – Απόλλων Καλαμάτας 3-0
ΦΟ Βριλησσίων – Ακ. Πρωτ/τών Πεύκων 0-3
ΑΣ Ελπίς – ΑΠΣ Ναύαρχου Βότση 3-2
ΑΣΠ Κόρινθος – ΑΟΦ Πορφύρας 3-1
ΑΠΣ Αίας – ΟΦΑ Απολλώνιος 0-3

ΧΑΝΘ - ΑΣ Μακεδόνες 3-0
Ρεπό: Πανιώνιος

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 4 αγώνες)
1. Ακ. Πρω/τών Πεύκων 12-0 12
2. ΟΦΑ Απολλώνιος 9-0 9
-. Απόλλων Καλαμάτας 9-3 9
4. ΑΠΣ Ναύαρχου Βότση 11-4 8
5. ΑΣΠ Κόρινθος 8-8 7
6. Πανιώνιος 6-0 6
-. ΑΟΝ Αμαζόνες 6-0 6

8. ΑΣ Ελπίς 6-8 5
9. ΑΠΣ Αίας 5-10 4
10. ΧΑΝΘ 3-9 3
-. ΑΟΦ Πορφύρας 4-9 3
12. ΑΣ Μακεδόνες 2-12 0
-. ΦΟ Βριλησσίων 0-9 0
* Εχουν κάνει το ρεπό τους ΑΟΝ Αμαζόνες, ΟΦΑ Απολλώνιος, ΦΟ Βρηλισσίων, Πανιώνιος

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(12/11/2022)
ΑΠΣ Ναύαρχου Βότση – ΑΟΝ Αμαζόνες
Απόλλων Καλαμάτας – ΦΟ Βριλησσίων
ΑΣ Μακεδόνες – ΑΣ Ελπίς
ΑΟΦ Πορφύρας – ΧΑΝΘ
ΟΦΑ Απολλώνιος – ΑΣΠ Κόρινθος
Πανιώνιος – ΑΠΣ Αίας
Ρεπό: Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων