Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2022 13:13

PRE LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ: Με νίκη ξεκίνησε η Καλαμάτα ‘80, 3-2 τον Α.Σ. Κέρκης

Γράφτηκε από τον
PRE LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ: Με νίκη ξεκίνησε η Καλαμάτα ‘80, 3-2 τον Α.Σ. Κέρκης

Με το δεξί ξεκίνησε τους επίσημους αγώνες της στο φετινό πρωτάθλημα της Pre League η Καλαμάτα ‘80, που επικράτησε στο τάι μπρέικ του ΑΣ Κέρκης στη Σάμο.

Η Καλαματιανή ομάδα κατάφεραν μέσα σε μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα και απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι από τα φαβορί για την διεκδίκηση του τίτλου να αποσπάσει το νιφηφόρο αποτέλεσμα, παρά την απώλεια του ενός πόντου.
Ηταν μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη που βοηθάει όχι μόνο βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά ενόψει της συνέχειας.
Για το νικηφόρο ξεκίνημα μίλησε στην “Ελευθερία” μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής των “Λύκων” Παναγιώτης Ντάκουρης. “Η πρεμιέρα είναι πάντα δύσκολη”, ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: “Εξαρτάται ποια ομάδα θα έχει ρυθμό αυτή την περίοδο. Ηταν ένα πολύ δύσκολο ματς σε μια καυτή έδρα. Στο πρώτο σετ μπήκαμε πολύ δυνατά πιέσαμε πολύ στο σερβίς και καταφέραμε να το πάρουμε σχετικά εύκολα. Στο δεύτερο και τρίτο σετ δεχτήκαμε πολύ πίεση από το σέρβις της Σάμου και τα χάσαμε. Παρόλα αυτά βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα και κάναμε την ανατροπή. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια που έκαναν. Ηταν μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη απέναντι στο φαβορί για την άνοδο και ευελπιστούμε να έχουμε ανάλογη συνέχεια. Σαφώς ήταν μεγάλη νίκη και από πλευράς ψυχολογίας γιατί επιτεύχθηκε επί ενός αντιπάλου, που είναι το φαβορί για άνοδο, στην έδρα του και ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι”.
Τα σετ: 21-25, 25-18, 25-18, 18-25, 10-15.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80 (Π. Ντάκουρης): Μαντέκας, Βιέιτο, Χριστόφας, Λυκούρεσης, Κανελλόπουλος, Οκάμπο, Ε. Ντάκουρης (λ), Δαλακούρας.

Σήμερα το Αρης – Περσέας

Η 1η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί σήμερα με τη διεξαγωγή της αναμέτρησης Αρης Θεσσαλονίκης – ΟΠΑΘ Περσέας. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Κλειστό της Μίκρας 1 και έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα.

Τα αποτελέσματα της πρεμιέρας

ΑΣ Κέρκης – Καλαμάτα ‘80 2-3
Αρης – ΟΠΑΘ Περσέας (7/11)
ΑΟ Αιγιαλέων – Πανερυθραϊκός 3-0
ΑΕΚ – Ηρακλής 3-2
Ρεπό: Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου

Η επόμενη αγωνιστική

Το προσεχές Σάββατο έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί η δεύτερη αγωνιστική. Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Καλαμάτα ‘80 – Αρης
ΟΠΑΘ Περσέας – ΑΟ Αιγιαλέων
Φλοίσβος – Ηρακλής
Πανερυθραϊκός – ΑΕΚ
Ρεπό: ΑΣ Κέρκης