Πέμπτη, 29 Δεκέμβριος 2022 11:01

Δυνατό φιλικό με Κηφισιά σήμερα η Καλαμάτα ‘80

Γράφτηκε από τον

 

Δυνατό φιλικό τεστ με αντίπαλο την Κηφισιά περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα προετοιμασίας της Καλαμάτα ‘80.

Οι “Λύκοι” θα μεταβούν σήμερα στην Κηφισιά για να αντιμετωπίσουν την ομώνυμη ομάδα σε φιλικό που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 7 μ.μ. Πρόκειται για ένα δυνατό τεστ αφού η ομάδα της Κηφισιάς αγωνίζεται στην Volley League Ανδρών. Στο παιχνίδι ο προπονητής της Καλαματιανής ομάδας Παναγιώτης Ντάκουρης αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεση του, έτσι ώστε να διατηρήσουν τη φόρμα τους ενόψει και των επόμενων επίσημων αγώνων για το πρωτάθλημα της Pre League.

Από εκεί και πέρα οι προπονήσεις θα συνεχιστούν την Παρασκευή, μετά θα ακολουθήσει διήμερο ρεπό, λόγω της Πρωτοχρονιάς και από Δευτέρα θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Φλοίσβο Παλαιού Φαλήρου.

Σχετικά με τα παραπάνω ο προπονητής της Καλαμάτας ‘80 Π. Ντάκουρης με δηλώσεις του στην “Ελευθερία” σημείωσε: “Θα παίξουμε φιλικό με την Κηφισιά, ομάδα Α1 για να επανέλθουμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Θα αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο και αυτό θα μας βοηθήσει για να αρχίσουμε να μπαίνουμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Από Δευτέρα θα ξεκινήσουμε προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με το Φλοίσβο. Πρόκειται για μία πολύ επικίνδυνη ομάδα και ουσιαστικά είναι το τελευταίο παιχνίδι του α’ γύρου γιατί μετά έχουμε ρεπό και έτσι έχουμε επικεντρώσει την προσοχή μας σε αυτό”.

Σε σύντομο απολογισμό του για το πρωτάθλημα, μας είπε: “Ουσιαστικά το παιχνίδι με το Φλοίσβο απομένει μέχρι τη λήξη του α’ γύρου. Μπορώ να πω ότι ήταν ένας επιτυχημένος γύρος από άποψη αποτελεσμάτων και συγκομιδή βαθμών. Μας δίνει ένα καλό πλεονέκτημα για το β’ γύρο. Από εκεί και πέρα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά γιατί όπως έχω τονίσει πολλές φορές η κατηγορία μας είναι πολύ επικίνδυνη και θα πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε το στόχο μας. Θεωρώ ότι βάση αποτελεσμάτων η ομάδας μας δίκαια βρίσκεται στην πρώτη θέση. Με τη πορεία της από την αρχή του πρωταθλήματος έως και σήμερα έχει δείξει ότι παίζει ποιοτικό βόλεϊ και βλέποντας το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά έχει δείξει μια σταθερότητα. Και αυτή η σταθερότητα μας έχει δώσει το πλεονέκτημα σε σχέση με τις άλλες ομάδες. Εχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και θα πρέπει να μείνουμε συνεπείς σε αυτά τα δύο πράγματα”.

Οσον αφορά την πιθανότητα ενίσχυσης της ομάδας στη προσεχή μεταγραφική περίοδο, ο Παναγιώτης Ντάκουρης ανέφερε: “Βασικά περιμένουμε να δούμε τις κινήσεις των άλλων ομάδων και θα πράξουμε ανάλογα. Σίγουρα κάτι έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας, αλλά για αυτό θα έχουμε περισσότερα όταν έρθει η ώρα”.