Πέμπτη, 29 Δεκέμβριος 2022 13:32

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ικανοποίηση Μυτσκίδη για την έως τώρα πορεία

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ικανοποίηση Μυτσκίδη για την έως τώρα πορεία

Στις προπονήσεις επέστρεψαν την Τρίτη οι αθλήτριες του Απόλλωνα Καλαμάτας μετά το ολιγοήμερο ρεπό που είχαν πάρει για τα Χριστούγεννα.

Η Καλαματιανή ομάδα θα προετοιμαστεί αυτή την εβδομάδα μέχρι και το πρωί του Σαββάτου και στις συνέχεια οι αθλήτριες θα πάρουν ρεπό για την Πρωτοχρονιά και θα επιστρέψουν την ερχόμενη Δευτέρα για να προετοιμαστούν για τα επόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Ο προπονητής του Απόλλωνα Μπάμπης Μυτσκίδης προσπαθεί να βρει και ομάδα για να κάνει ένα φιλικό έτσι ώστε οι αθλήτριες να διατηρήσουν τον αγωνιστικό ρυθμό τους. Αυτό αναμένεται να γίνει στη διάρκεια της ερχόμενης εβδομάδας και θα βοηθήσει ώστε οι αθλήτριες να παραμείνουν σε δράση και να προετοιμαστούν για τον προσεχή αγώνα για το πρωτάθλημα, που είναι εντός έδρας με τον Πανιώνιο.
Ο Μπάμπης Μυτσκίδης με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εορτών έκανε ένα σύντομο απολογισμό για το πρωτάθλημα της Pre League μιλώντας στην “Ελευθερία”: “
Θεωρώ ότι είμαστε καλά, καθώς έχουμε καταφέρει να διατηρηθούμε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, παρά τις τρεις ήττες που έχουμε κάνει. Οι ήττες ήταν φυσιολογικές, καθώς ήταν στις έδρες των ομάδων που βρίσκονται στις 3 πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Από εκεί και πέρα δεν έχουμε το βάθος του πάγκου για να έχουμε πετύχει κάτι καλύτερο. Θα κοιτάξουμε με εσωτερικές αλλαγές να δούμε τι μπορούμε να αλλάξουμε και να παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Αυτή τη στιγμή βλέπουμε ότι είναι ένα γκρουπ με 7-8 ομάδες που κυνηγούν 5 θέσεις και μέσα σε αυτές είμαστε και εμείς. Αυτό δείχνει ότι θα γίνει μάχη, για τις δύο προνομιούχες θέσεις. Θα δούμε πως θα παρουσιαστούν και οι άλλες ομάδες, καθώς πλησιάζουμε στη μεταγραφική περίοδο και αυτό ίσως αλλάξει τα δεδομένα και τα πράγματα να είναι τελείως διαφορετικά. Εμείς θα πορευτούμε όπως είμαστε και θα δούμε τι μπορούμε να καταφέρουμε. Θεωρώ ότι θα μετρήσει και το ποια ομάδα θα έχει περισσότερες λύσεις. Υγεία να έχουμε και θα δούμε και εμείς πως θα πορευτούμε”.
Οσον αφορά το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, με τον Πανιώνιο τον οποίο θα υποδεχτεί στο Κλειστό του δημοτικού σταδίου Καλαμάτας στις 7 Ιανουαρίου, ανέφερε: “Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί ο Πανιώνιος θα έρθει να αγωνιστεί ενισχυμένος, αφού θέλει να βρεθεί στις θέσεις που οδηγούν σε άνοδο”.