Πέμπτη, 29 Δεκέμβριος 2022 14:19

Πρόκριση για τις νεάνιδες του Απόλλωνα Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Στην πρώτη θέση του τερμάτισε ο Απόλλων Καλαμάτας με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος Κ20 νεανίδων στο Δ’ όμιλο.

Την πρόκριση της στις 8 καλύτερες ομάδες της Πελοποννήσου έχει πάρει ο Απόλλων Καλαμάτας μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος Κ20 νεανίδων.
Ο Απόλλωνας με τον Σπαρτιατικό είναι οι δύο ομάδες από τον 4ο όμιλο που πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση, ενώ από τους άλλους ομίλους έχουν προκριθεί ο Ερυθρός Αστέρας, ο Απόλλων Πατρών, ο Στρατηλάτης Κορίνθου, ο Α.Ο. Φιλία Κορίνθου, ο Σ.Φ.Π. Ιρις Αργους.
Μια θέση στην επόμενη φάση είχαν δικαίωμα να διεκδικήσουν οι καλύτερες τρίτες των ομίλων, Παναχαϊκή, Παμβοχαϊκός, Α.Ο. Ακρίτας Καλαμάτας και Α.Ο. Αλκυών Ναυπλίου, όμως οι δύο τελευταίες παραιτήθηκαν. Ετσι την 8άδα θα συμπληρώσει μια από τις ομάδες της Παναχαϊκής ή του Παμβοχαϊκού, οι οποίες θα αναμετρηθούν σε διπλούς αγώνες.
Αμέσως μετά θα γίνει κλήρωση ανάμεσα στις παραπάνω 8 ομάδες και προκύψουν τα 4 ζευγάρια που θα αναμετρηθούν επίσης σε διπλούς αγώνες και οι νικητές θα προκριθούν στο final 4.
Στην φάση των 8 δεν μπορούν να βρεθούν αντιμέτωπες ομάδες που στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ήταν στο ίδιο όμιλο. Αυτό σημαίνει ότι ο Απόλλων Καλαμάτας και ο Σπαρτιατικός δεν θα συναντηθούν σε αυτή τη φάση. Στις αρχές Ιανουαρίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί η κλήρωση και να οριστούν οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων.
Ο προπονητής του Απόλλωνα Καλαμάτας Δημήτρης Καθάρειος, όπως και στα ματς της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, έτσι και σε αυτά που θα δώσει στη φάση των 8 θα στηριχθεί στις: Αννα Κρασιά, Ειρήνη Γιόλλα, Εβελίνα Μπεκιάρη, Εφη Καμπούκου, Ειρήνη Σακελλαρίου, Ιόλη Τερόλλι, Φωτεινή Λαδά, Αφροδίτη Καράγιωργα, Κυριακή Σακελλαρίου, Σοφία Νίκα, Γαρυφαλιά Χριστοπούλου, Βάλια Τσακάκου, Νίκη Γιόλλα, Βασιλική Παπαδόπουλου, Μαρία Χριστοπούλου, Λήδα Κοζάκη, Ιωάννα Αρβανίτη, Ναυσικά Κοτσαρίνη, Σταυριάνα Μητροπούλου.