Κυριακή, 02 Απρίλιος 2023 11:19

PRE LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ: Για το πρώτο βήμα ανόδου η Καλαμάτα ‘80 με Ηρακλή

Γράφτηκε από τον

Η Καλαμάτα ‘80 έχασε στην ισοβαθμία με την ΑΕΚ τον τίτλο στην Pre League βόλεϊ ανδρών και μαζί το απευθείας εισιτήριο ανόδου.

Ετσι είναι υποχρεωμένη να παίξει και φέτος στα πλέι οφ, που ξεκινούν αυτό το Σαββατοκύριακο με τη συμμετοχή των ομάδων που τερμάτισαν από τη 2η έως την 5η θέση. Οι “λύκοι” θα διεκδικήσουν το δεύτερο εισιτήριο για την κορυφαία κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ, μαζί με τον Α.Σ. Κέρκης που τερμάτισε τρίτος, τον Φλοίσβο (4ος) και τον Ηρακλή (5ος).

Στους ημιτελικούς θα αναμετρηθούν η Καλαμάτα ‘80 με τον Ηρακλή και ο Α.Σ. Κέρκης με τον Φλοίσβο, με Καλαμάτα ‘80 και Κέρκη, να έχουν πλεονέκτημα έδρας. Η πρόκριση κρίνεται στις δύο νίκες και η μεσσηνιακή ομάδα θέλει να κάνει σήμερα στις 6 το απόγευμα στο Κλειστό το πρώτο βήμα για τον τελικό. Το δεύτερο παιχνίδι θα γίνει την προσεχή Τετάρτη στο Κατσάνειο, επίσης στις 6 το απόγευμα. Ο πρώτος ημιτελικός του Α.Σ. Κέρκης με τον Φλοίσβο έγινε χθες στη Σάμο με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 3-0 σετ και να κάνουν το 1-0 στις νίκες. Ο δεύτερος ημιτελικός θα γίνει την Τετάρτη στις 7 μ.μ. στο Παλαιό Φάληρο.