Δευτέρα, 03 Απρίλιος 2023 11:42

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80 – ΗΡΑΚΛΗΣ 3-0: Εκανε το πρώτο βήμα για την άνοδο (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80 – ΗΡΑΚΛΗΣ 3-0: Εκανε το πρώτο βήμα για την άνοδο (φωτό)

Το πρώτο βήμα για τη διεκδίκηση του 2ου εισιτηρίου που οδηγεί στη Volley League ανδρών έκανε χθες η Καλαμάτα ‘80 κερδίζοντας με 3-0 σετ το Ηρακλή στο Κλειστό του Δημοτικού σταδίου.

Αποφασισμένοι για την κατάκτηση της νίκη μπήκαν στο παιχνίδι οι “Λύκοι” και δεν επέτρεψαν στον αντίπαλο του να ελπίζει ότι μπορεί να κάνει ζημιά. Οι αθλητές ακολούθησαν την τακτική που είχαν δουλέψει στις προπονήσεις και το έδειξαν με την εμφάνιση τους στο παιχνίδι.

Αυτό σημείωσε και ο προπονητής Παναγιώτης Ντάκουρης σε σύντομη δήλωση του στην “Ελευθερία”, λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα.

“Ηταν μια καλή νίκη, ήμασταν καλά διαβασμένοι όσον αφορά τον αντίπαλο και οι παίκτες ακολούθησαν πιστά την τακτική μας”, είπε στην αρχή και πρόσθεσε: “Δείξαμε τρομερή διάθεση καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και η νίκη ήρθε σχετικά εύκολα. Ολα τα παιδιά έπαιξαν πολύ καλά, ήμασταν καλοί σε μπλοκ και άμυνα και πετύχαμε το στόχο μας”.
Στο πρώτο σετ η Καλαμάτα ‘80 έχοντας καλό ρυθμό στο παιχνίδι της επικράτησε με 25-20 και κάνοντας ανάλογη εμφάνιση και στα επόμενα δύο έφτασε στο στόχο της.
Τα σετ: 25-20, 25-19, 25-15.

Το παιχνίδι διαιτήτευσαν οι Παναγιώτης Χανδρινός, Δημήτρης Κτενάς.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80 (Π. Ντάκουρης): Μαντέκας, Λυκούρεσης, Οκάμπο, Βιέϊτο, Χριστόφας, Κανελλόπουλος, Ε. Ντάκουρης (λ).
ΗΡΑΚΛΗΣ (Αθ. Στράντζαλης): Παπαδημητρίου, Κούκμαν, Μπαρδούκας, Γκόρτσανιουκ, Αλεξάκης, Γιαμακίδης, Αλεξιάδης (λ), Παλανκάι, Αναστασιάδης, Φραγκουλίδης, Φωτιάδης.

Στο Κατσάνειο την Τετάρτη

Μεθαύριο Τετάρτη θα διεξαχθεί ο δεύτερος αγώνας της σειράς των πλέι οφ στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, ο Ηρακλής θα αντιμετωπίσει την Καλαμάτα ‘80 στις 6 μ.μ. στο Κατσάνειο.