Τετάρτη, 05 Απρίλιος 2023 13:55

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ ΕΣΠΕΠ: Ηττα της Καλαμάτας ‘80 στον τελικό από Κόροιβο

Γράφτηκε από τον

 

Δευτεραθλήτρια Πελοποννήσου αναδείχθηκε η ομάδα παίδων της Καλαμάτας ‘80 η οποία στο τελικό του πρωταθλήματος που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Κλειστό της Αμαλιάδας, ηττήθηκε με 3-0 σετ από τον τοπικό Κόροιβο.

Ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον ματς με φάσεις που είχαν μεγάλη διάρκεια ενδεικτικό του κινήτρου που είχαν και οι δύο ομάδες να διεκδικήσουν τη νίκη. Στο πρώτο σετ η Καλαμάτα ‘80 ήταν συνέχεια πίσω στο σκορ χωρίς όμως να αφήσει τον αντίπαλο να ξεφύγει ιδιαίτερα. Ομως οι αθλητές της έκαναν πάρα πολλά λάθη που στοίχισαν και ο Κόροιβος κατάφερε να το κερδίσει. Στο δεύτερο, οι νεαροί “Λύκοι” μπήκαν πολύ καλύτερα και έφτασαν να προηγηθούν στο σκορ με 16-11, όμως κάποιες λάθος και πολύ βιαστικές επιλογές, μείωσαν τη διαφορά και τελικά το έχασαν. Στο τρίτο ξεκίνησαν με εμφανή τα σημάδια της απογοήτευσης, από την εξέλιξη που είχε το 2ο σετ με αποτέλεσμα η ομάδα να μείνει πίσω στο σκορ από πολύ νωρίς. Βέβαια τα παιδιά έκαναν μια τελική προσπάθεια ώστε να μαζέψουν τη διαφορά με καλό σέρβις και μπλοκ, άμυνα αλλά δεν ήταν αρκετό με την ομάδα της Αμαλιάδας να φτάνει στη νίκη.

Παρά τη δεύτερη θέση η Καλαμάτα ‘80 ενδέχεται να συμμετάσχει στην προημιτελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος, που θα πραγματοποιηθεί το Μάϊο.

Τα σετ: 25-22, 25-22, 25-16.

Τον τελικό διαιτήτευσαν οι Γκόλφης, Λάμπρου.

ΚΟΡΟΙΒΟΣ (Γ. Σωτηρόπουλος): Γκρίλλας, Παπαγεωργίου, Ασημάκης, Παναγούλης, Μαντάς, Αθ. Σωτηρόπουλος, Δημησιάνος (λ), Καλλιόντζης, Ρουσόπουλος, Αβραμόπουλος, Σοφιανός.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80 (Αλ. Μπούρας): Αραπάκης, Κοκονίδης, Μάνα, Μέγγος, Ντάκουρης, Ντερβίσι, Βλάσσης (λ), Οικονομάκος, Τομαράς, Φαληρέας.